Sunday, November 13, 2011

lapang dada


alhamdulillah.. selesai semuanya dr persiapan kak bee nak kawen sampai ke nikah dan persandingan kak bee dan abg yazid hari ini.. penat sampai tgn, kaki, otak dan hati terasa nak tercabut.. mandi tak sampai 10 minit, tido tak sampai 5 jam, assignment pulak rasa nak pecah otak tak tau mcm mana nak habiskan, bila penat yang teramat sgt2, otak tak dpt nak jalan dah, idea hilang.. emosi terlebih pulak beberapa hari ni..lagi2 tgh menses ni kan.. huhu...4 hari tanggungjwb ku d rumah di abaikan.. segala makan minum monyet2ku tak dijaga seperti biasa, pandai2 lah diaorg nak mkan apa yang ada dlm rumah.. bgslah, bg training ckit utk diaorg kalau saya dah takda lagi nak jaga diaorg... lps tu bj smua belum berlipat2 lagi.. brgumpul mcm gunung everest pulak.. penin kepala hari2 tgk suma brg tak teratur... tidak sabar nak kemas suma bila segala nya settle.. alhamdulillah.. hari ni legaaaaaaaaaaaaa sangatttt.. happpyyyy!!! assigment dah submit semlm.. gila nak pecah otak, nak menangis habiskan semua asmngnt.. almost giv-up.. hee.. dah-dah.. cukup-cukup.. malas nak fikir lagi.. skrg sy freee!!! heee.. epppp! satu lagi, STUDY FOR FINAL SEM bulan depan.. :D yang ni oke ckit.. boleh tersenyum.. *edeh2 mcm konfident jer dpt pass- dlm mimpi oke eva!!*

nanti sy uplot gamba2 pernikahan dan persandingan 2 mempelai ni yer.. uplot satu gamba jer utk tatapan sekalian..






seyes rindu nak bc blog2 sekalian... mesti byk sekalian dah update entri2 yang hebat.. esok sy nak jenguk sekalian punya blog.. 



* nak demam dah.. tekak terasa sakit.. :(  mungkin beberapa hari ni kurang rehat, dan kurang minum air.. 









4 comments:

Rozana Razali said...

take care, byk2 minum air. =)

AmirFX said...

Amoi! Tedahnya lok.. Nah! Kosi Osim.. haha.. Kmk rimarek ada g OUM kejap.. Neman kajen kmk register d sia...

My Life's Journey said...

Piwettttttttttttttt eva ktk jadi pengapit ka? mcm kitak jak yang tudung itam ya hihi ..suka kmk tangga :)

CHU MAJORFLAVA said...

sama kita sik sehat..;((