Friday, December 9, 2011

makan makan makan



sehari tu.. sy makan, makan n makannnnnn.. best giler asyik makan..tp tak best bila asyik makan, badan tak naik-naik.. kepala tensen.. mula2 lunch dgn shilashamsuddin dan iejan.. sy blom pernah jumpa diaorg.. kenal dr tweet jer.. alkisah dalam tweet crita pasal makan laksa, trus nak makan laksa sama2 hari tu.. sronok bila berjumpa.. sama kepala..asyik gelak jer tgk olahan diaorg dua.. lain kali plan lagi k.. boh jerak oii hahaha


 sedapppp!!!


 iejan dan shila.. diaorg dua ni sama blaja dan kerja... best!




lps tu shichi bbm pulak lunch kat MCD.. cun sgt dah habis lunch dgn shila dan iejan, pecut pegi mcd, nasib bait dekat jer..



 nak sgt dino bgamba mcm kitaorg.. nah amik.. haha


 me n nazzie.. 


mcm org jepon!! sesuai sgt shichi pakai spec.. sy tak brapa sesuai sgt.. sbb muka bujur.. shichi lagi comel sbb muka bulat.. huuu jeles!



dino suroh cuba pakai.. ahahah.. mmg tak sesuaii derr~~~~ mcm org tua pulak..  hahahaha


*** skrg dah tak blh mkn sangat.. turun lagi berat badan.. sbb itulah eva tak nak sgt nak mkn, konfom masa terdekat eva akan sakit dan turun berat badan lagi.. letih jer smggu asyik mkn then smggu lps tu xmkn sgt.. letih...: DOWN mode :






11 comments:

EyanaNoorAzlan said...

waaaaa...even eva kurus tp tangki besar..msh dpt upload lg makanan ya..hehe..mun kmk, ngga jak dh kenyang..huhu

Anonymous said...

ngentam fast food... nindak nya.. :P


-adzreenYp-

Abg Stalker said...

xpe..eva jgn la mengalah k. :) kn da janji dgn sum1 nk naikkn berat bdn.eva mkn ubat,mkn nasi,doa byk2 supaya sakit tu prg jauh.Eva skt sbb tuhan sygkn eva..skt tu kn penghapus dosa2 kering. ;)

AmirFX said...

Gambar makan laksa ya kat belakang parkson.. Sedap ka laksa d sia? Kmk lom pernah cuba laksa d sia...

Hanie_Dew said...

eva, shawl ko lawa.

best kan dapt makan byk. tapi kesian ko makan byk pastu sakit. aku makan byk lemak pun jadi byk.

Nanan said...

mcm nyaman jak laksa ya. cne ktk mkn ya? aie.. ok jak ktk pake spec ya. org kacak pake apa pun kacak ;)

eVa said...

eyana : ahahah.. bdn kecik tangki besar xbest juak eyh.. alu perut besar kedak tangki ahha

adzreen : aie hahaha! nyaman bh fast food.

iz : hehe oke2.. insyaAllah eva cuba.. kene kuatkan diri.. huhu.. trima kaseh iz bg semangat ;)

amirFX : nang nyaman i tell u.. haha.. silalah mencoba d sana ya..

hanie : lawa ker.. beli kat o timesquare.. nak g sana bawa awak skali dgn jue shopping sama nak? hehe

itulah.. mmg tak sronok lah gini.. huhu



nanan : dekat blakang paxon deng.. nang nyaman... byk isik.. mun org jenis kuat mkn blh gya cya.. nya merik byk koh..

aie bulak alu jak ya statement last ya hahahah.. kmk xpake sebab tdg leh rosak kenak spec hahah

Ieja said...

sy pon sk makan tp tak boleh mkn byk2 nti badan naik pon byk la..hehe

My Life's Journey said...

Kmk tangga kitak cantik jak pake cermin mata koh .. suka2 :)


hrmmm berkat doa ..mesti kesihatan kitak akan kembali baik mcm biasa :)

mrs. daydeck said...

untung badan kecik. makan banyak2 pun sik nait. maintain cute!

Redbloodsnow said...

ya bok makan². melior mek diat. arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh