Saturday, November 26, 2011

morning saturday!

selamat pagi semua.. hari ini hari malas sedunia.. sy malas nak buat kerja.. nak tido sehari2 tp xdpt.. tp kalau lelaki bukan main dapat tido sehari tau.. naper perempuan tak dpt ek.. hmm.. well tak elok jugak perempuan tido sehari.. hilang manis sbg wanita ayu..  pagi tadi Shichi bbm ckp kak bee ajak breakfast kat rumah hijau, dia blanja, jadi sy ON.. wah! bukan main cepat sy ON jer kalau org blanja.. yelah rezeki jgn ditolak.. heee... rindu nak makan mee kari kat sana.. sedapppppp!!! *wink


 muka diaorg ni jugak sy slalu kluar outting sama2.. apa2 nak outting muka yg sama...  dah jadi satu family dh.. masing2 tau crita hidup masing2.. perangai boleh tahan nak layan diaorg ni... asyik gelak jer..

 wandy nak uplot kat instagram lah tuuu~~~ xper.. iphone 4s akan berada d tgnku tak lama lagi.. bahahaha

 kesian kak bee.. sbb dia tak brapa sehat skrg , tp nak jugak ajak kitaorg pegi breakfast.. kak bee mmg baik orgnyer.. 

LCA, lomo cam.. wajib kemana saja bawa.. tp ni wandy punya.. tak tau bila LCA -white menjadi miliku.. mahal tau cam ni.. huhuhu 

 masa nak balik terjumpa pulak dgn chu dan tunang dia.. chu apa lagi " jom bgamba!"' 




shichi baru kluar byr bil kalau tak dpt gamba ramai2 tadi..


our food!


*** nak rehat kejap.. nanti ptg nak ready, sbb nak pegi konsert Zee Avi d DUN lama kuching.. yeay!




4 comments:

EyanaNoorAzlan said...

nyummm3...bestnya eva tiap ada ada aktiviti..hihi

Nanan said...

best ka food kat rumah hijau ya? teringin juak mok try koh..

wasabi onee-san said...

berminat juak mek dgn camera LOMO ya... ^^,

AmirFX said...

Lamak juak dah sik g bekfes rami2 kedak ya.. Best ada jak.. Amoi, u look prettier everyday.. Aaa.. Sebelum mengakhiri komen tok kmk nak padah kmk orang laki sik juak semua dapat tdo lamak2... Grrrrrr.... haha..