Monday, November 7, 2011

paranormal activity 3


hari ini ramai yg pegi tgk movie.. jeraya kat bandar pun lenggang jer.. boleh jalan kaki lenggang2 kat tgh jalan raya.. sepatutnya hari ni kluar dgn aisha, tp tak jadi.. so last minute plan tgk movie, paranormal activity 3.. 1 dan 2 dh tgk.. so of coz nak tgk paranormal activity 3.. taklah scary mana crita ni berbanding dgn 1 dan 2.. cuma yang scary scene budak tu main bloody mary, lembaga kain puteh kat dapor dan satu lagi mak budak kene gantung.. tak percaya pulak, mak kepada mak dia main benda spirit..




paranormal activity 1


paranormal activity 2



paranormal activity 3


siblings day out.. 


7 comments:

Fatimahtul Zahraa said...

ni just pembetulan ye syg ea!!! tu bukan paranormal activity 3!! <----- tu paranormal activity 2...

*maaf sekiranya bahasa terlebih kasar*

grrr -.-

AmirFX said...

Best jak upa cita ya. Berapa ikok antu yg kuar lam cita ya.?

Saiazuan said...

hmm bkn genre fav.. suka mysteri yg ada adventure :D

EyqaLuvender said...

iqa da tgk ni...seram tu ta sgt cume bnyk t'kejut...err,tgk waktu siang je...kui3

CHU MAJORFLAVA said...

wa...best jak cita tok..rindu nak baca blog ktk dear..

Hanie_Dew said...

hoh! tekejut jantung aku bca entry ko ni tem nak maghrib ni.hadoi la eva. ko sorang je yg berani. readers ko penakut la. esp aku ni.

takkan tgk la. eeee

Aisha Zaki said...

PA2 baby ya cute lalu jak berdiri dlm baby cot.Wei ariya mek org nangga PA2 d rumah tok,yalah mlm ya kmk tdo 2 zaki tdo nyaman.Tapi mai mlm ya kol 3 lebeh berdiri dlm babycot nangga kmk 2 zaki nanggis kuat2..side effect indh mek 2 tek.Pujuk2 tek tdo dgn mek 2 lalu nya.Pengaruh kuat cita ya..ahahah adik beradik zaki tdo bukak lampu ahahahahahah