Monday, November 14, 2011

pernikahan kak bee dan abg yazid


alhamdulillah pd 11.11.11 kak bee dan abg yazid selamat diijabkabul dgn skali lafaz jer.. tahniah buat kak bee dan abg yazid..semoga rezeki bertambah, bahagia sampai akhir hayat dan dpt anak2 yang soleh dan solehah.. aminn..

masa nikah ni, sy jd pengapit kak bee.. last minute.. ingatkan time bersanding jer.. nasib baik pakai kebaya puteh.. kak bee mmg cantek masa tu.. jauh beza cantek.. muka berseri2.. tp tetap cool jer.. slalunya pengantin2 len sy pegi gelabah semacam.. tp kak bee cool jer.. ntahlah kalau jantung dia bedebar2.. mesti kot.. hehe.. kita org geng pulak yang neves tp excited nak tgk majlis dijalankan.. okelah.. malas ckp byk.. biar gamba2 kat bawah ni jer yang menceritakan suasana di hari pernikahan kak bee dan abg yazid..




rumah pengantin perempuan (kak bee) simple jer pakai banner..



me n  my fren dolly shichi ( adek kpd kak bee) diaorg adek bradek smua comel2.. shichi lah yg makep utk sy jd pengapit selama 3 hari beturut2.. save budget.. hehe


dimulakan dgn pertunangan dulu, berbalas hantaran.. kemudian majlis langkah bendul.. sbb kakak sorang lagi belom nikah. 


kemudian majlis pernikahan dimulakan


alhamdulillah


sesi2 bergambar family belah laki dan perempuan, dan geng2


 ejan, sheyla shichi n me- wajib bgamba kalau dah pakai cantek2- haha prasan





lps tu buat outdoor photoshoot dluar rumah.. yang sronoknya, kak bee tak perlu nak upah photographer wedding.. sbb adek dia sendiri, wandy saiet n the geng pun photographer wedding, so boleh buat photoshoot utk kak bee for FREE! haha.. kitaorg pa lagi nak jugak.. hehe.. sronok bila geng2 sendiri melibatkan majlis sebegini.. the best moment ever! kiranya family shichi ni my 2nd family d kuch.. huhu rindu mak abah n adek d miri..

nanti sambung entri persandingan.. sory tak byk gamba.. tak brani nak letak byk..


selamat malam! * byk benda nakdi kongsikan crita tp tak brapa sehat, demam n sakit tekak*









14 comments:

ahmad endo said...

ni ndak untung suma geng2 amik pic ya...hehehe

mr_abs said...

krm salam nok comel2 ya va :D

bujangsenang said...

cantik pic...

EyqaLuvender said...

sis eva plak ble nk kawen???hehehe

AmirFX said...

Mula2 kmk nak ucap tahniah untuk Kak Bee.. Untuk ktk kmk pesan supaya minum banyak aek kosong dan rehat secukupnya.. Tedah lok anak pusak... Miawwwwmiawww...

EyqaLuvender said...

ops,lupe nk ckp.
get well soon sis!
mkn ubat ble perlu n bnykkn rehat...^^

EyanaNoorAzlan said...

selamat pengantin baru, cantik..sweet sgt2..x sabar nk tggu pic2 lain..

utk pengapit, jaga kesihatan ye =)

My Life's Journey said...

Bestnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..cantik2 jak ktkorang hri ya .. kmk suka baca entri tok ..piwettttttt.


Anak mata ktk kacak la eva .. warna coklat cair :) .. chak!

CHU MAJORFLAVA said...

whuaaaaaaaaaaaaaaa.....jelezzzzzzzzzzzzzz mek='(

Hanie_Dew said...

pengantin mestila cantek berseri kan. teringat masa sanding dulu. huhuhuhu

Yui Light said...

Untung ada photoshoot free...wooohooo

WaWa said...

Eh eh eh, kitak kenal ngan Ejan??? haha, schoolmate kamek nya ya aie. XD

Mama_Nabihah said...

salam perkenalan. ajid ya pangkat anak buah kmk. bapak nya anak buah mak kmk, so ajid anak buah pupu lah. heheh.. nice majlis .. :)

hani apandi said...

kak eva sikdala ktk kurus gilak.dah okay body ktk ya hehe.cantek orang :)