Tuesday, November 8, 2011

raya haji bersama tap tap revenge



mcm mana raya haji sekalian.. meriah tak? walaupun tak semeriah raya aidilfitri tp yang penting dpt raya bersama family dan saudara terdekat.. hari tu ktaorg beraya rumah uda (mak saudara) dekat perumahan batu kawah.. semasa perjalanan ke rumah uda, dlm hati bharap nanti uda ada masak sedap2 kat sana.. uda mmg pandai masak.. lagi2 kueh dia dan kari ayam.. slrppp

pegi sana pakai satu keta jer.. sy malas nak driving lagi pun keta depan pancit.. so skali suma masok dlm keta kelisa.. adek ckp mana cukup.. sy kata cukup, sbb kta suma kurus2.. tak yah nak bazir minyak keta.. tp menyesal, tak sangka keta kelisa makin kecik bg kitaorg masok.. eyh bukan keta kelisa makin kecik, kitaorg yang makin besar dh.. jd sardin pulak dalam keta... kaki sampai crem dudok lama.. sbb rumah uda jauh sgt.. nasib baik hp adek kta ada satu game yg best.. TAP TAP Revenge.. sapa tau main game ni.. best giler.. sy pun ketagih dah main benda ni..




 my sibling nyawa, sarah , huzey n dewi

 haa tgk game ni boleh main 2 org.. sampai nak tertarik2 jer hp.. 



 main lagi.. tak puas hati.. akhirnya sy jugak yg dapat highscore.. bahahah.. sapa mau lawan sama saya? lai lai lai.. 




sapa yang suka dgr muzik beat sesuai sgt korang men.. kene peka dgn beat lagu dia.. 




4 comments:

ahmad endo said...

gem iphone jak ya nak? julah ada bran sik? hahaha

AmirFX said...

Maok! Lai lai lai.. haha.. NWay, nang meriah jak upa takrang lam keta kelisa ya.... Amoi! Plan g Palm Beach ujung tahun tok...

Hanie_Dew said...

hohoho..aku pun suke game camni. bole lalai dibuatnya.

[sutera kasih] said...

nsb bek kmk skda smartphone, mun sik, didonlot juak oleh ktk game ya hehe