Tuesday, November 15, 2011

selamat pengantin baru, zie princess redbloodsnow

tak sangka pulak dpt jumpa zie, Princess RedBloodSnow (blogger) sbb sy pun kene jemput utk dtg ke majlis persandingan zie.. tp xdpt nak dtg sbb clash dgn perkahwinan kak bee pdh hari yg sama.. lagi2 sy jd pengapit kak bee so tak dpt nak escape.. hee.. so masa tu  kebetulan kak bee buat kat pustaka hall, zie pulak buat photoshoot kat luar.. nasib baik Chu dtg jenguk ktaorg.. so sempat sy nak ucap selamat pengantin baru kat zie..

wow! zie nampak merah dr jauh.. mmg tau tu zie! dah agak .. sbb hari kat blog dia ckp pakai merah.. senang nak detect hehe.. dan jumpa jugak sorang blogger, Wawa, comel jer org dia... sy pernah skali pegi blog kat dia.. sy baru tau yang Wawa ni, tutor d unimas, mengajar bahasa jepun!! bestt nyer pandai ckp jepun kan.. tp sy nak cari org yang pandai ckp korea.. hehe


 selamat pengantin baru zie! smoga bahagia slalu n dpt baby2 byk.. heheheeh.. you look gorgeous dear! sory xpat lamak ngn ktk k.. mek jd pengapit kak bee rya.. hehe.. 


 me n wawa.. tak sempat nak borak2 n suai kenal dgn wawa... kene cepat balik dgn kak bee.. hopefully dpt jumpa lagi yer wawa ;)

























Chu, shichi n me.. dah habis majlis baru Chu dtg kejap.. yang penting bgamba sama.. harus! haha
(ambik pic dr chu)


15 comments:

ahmad endo said...

nya tutor jepun ow, kmk cuma kenal senior lec d pusat bahasa yang nang orang jepun, hehehe. tapi kelas jepun nang salu awal penuh sebab banyak gilak orang kompiden rasa dirik leh paham anime tanpa sarikata, hehehe

shichisaeit said...

kacak gmba last ya oww

My Life's Journey said...

wahh bertemu ktkduak zie .. dapat gak kmk tangga zie pake baju pengantin hihi :)

EyanaNoorAzlan said...

cantik..cantik..

zie, opcozz merah..hehe

axuerha said...

C0ngrat juga utk redbloodsnow....

♛ Dea Arematt ♛ said...

wahhh..best2..:)..ktk bila gik??..:P

CHU MAJORFLAVA said...

hehe...bertemu juak sepack2 schedule nak dear ow..

AmirFX said...

Tahniah untuk Zie! Waa.. Meriah ada jak... Aaa.. Kenak gambar last abis ya ktk duak Chu gambar singit?! Lucu ada jak upa.. hahaa...

mrs. daydeck said...

otw nak pg majlis zie mek pike akan jumpa kitak. lupak mek kitak rah majlis kak bee.. alu sik jumpalah kita.

Hanie_Dew said...

cantek baju shinchi. bunga kat blkg tu pun cantek. owner blog ni tak payah ckp la kan. hikhikhik

budak penjara said...

ohh merahnya baju dia..asal x pakai pink je..hehe

btw..ak pandai gak cakap jepong.. uru mas..sarigato..nurrun ni suzuran..haha.. suh la kawan ko terjemahkan

Saiazuan said...

nice wedding :D

Yui Light said...

waaaaa...dah kawen dah nya....hohoooo

WaWa said...

Yoh Yoh Yoh. Malu aie. Nangga kitak depan mata kiut do jakkkkk. XD Rasa macam adoh, beso da jak kamek sebelah nya tok eh.

Selamat berkenalan! XD

hani apandi said...

kak eva cuteee!