Sunday, November 6, 2011

soalan tag dr dea arematt


yeay!! akhirnya dpt tag dr sorang rakan blogger yg comel lagi ayu iaitu dea arematt .. sy menanti2kan sapa2 yang nak tag sy.. atlast! hehe.. tp kalau soklan yang menyentuh hati atau terlalu peribadi, sy tak jwb yer.. sbb blog sy hanya menceritakan 25% sahaja sebahagian dalam hidup sy.. ;)






11 things about me

---@---  OUM student
---@---  pendiam
---@---  jari pendek
---@---  gelak besar
---@---  mostly kluar jalan suka pakai tdg hitam
---@---  apabila gelabah atau neves automatic jari sentuh kat leher kalau d ikutkan nak pegang buah rantai.. tp xder.. :( semakin neves...
---@---  suka sgt dgn kucing
---@---  bakal menjadi driver F1 =p
---@---  tak brapa suka makep.. tp kalau ada event terpaksa pakai, last minute bukak utube search how to   makep
---@---  obses/terlalu sukakan wangian
---@---  penggeli.. terutama ulat mulong... *euwwwwww






soalan  yg dikemukakan oleh cik dea arematt

your dream
- rumah di tepi pantai
your favourite place to be
- beach
kenangan yang tidak boleh dlupakan
- semalam
favourite colour
- white n black
latest movie yg korang tgk kat panggung wyg
- trespass
worst song you ever heard
- madu 3
something you really want on your birthday
- a big heart
tgh wat pe, skrg? study? kerja? tanam anggur? & kat mana?
- study dekat OUM
favourite actor & actress
- drew barrymore & johnny depp
favourite cartoon character
- power puff gurl
what do you think about my blog?http://nuruldya13.blogspot.com
- suka, suka dan suka!! sbb blog dea comel dan org nya comel. ;)



finish!! yeay! tq so much dea.. ktk nang comel hehe.. (awak mmg comel hehe )





* amirFX, ktk kelak k.. soklan ktk mencabar ilak.. perlu bukak buku hahahah ( nanti buat soklan dr tag awak k.. sebab soklan awak tu mencabar sgt... kene buka buku.. hahah!)



*** maaf sgt2 yang bg komen tempoh hari.. semua belum di approve lagi.. yg sudah  di approve tp xsempat nak bls komen.. nanti da masa sy buat semua tu k.. ;) bz sgt2



*** maaf tak sempat buat soklan utk tag.. migrain sudah..( terpaksa langgar rules..hehe ) selamat malam dan salam aidiladha everyone ;)




5 comments:

AmirFX said...

Selamat HAri Raya Aidiladha juak untuk ktk.. Tag kmk ya anytime jak.. Ktk mok big heart untuk besday? Apa maksud ya? Berik hati gajah jak mok?!

Abg Stalker said...

smlm?pls define briefly. :D hahaha

♛ Dea Arematt ♛ said...

terus tersengeh mek bc apa worst song ktk.. hehe.. tengss!!..:)

littledolphin said...

saya pun tak minat mana pakai makeup.mungkin suatu hari kot baru terbuka hati.hahaha

kalau nervous,saya pun sama macam kamu.kalau rasa malu pula,saya banyak pegang hidung.HAHA

Anonymous said...

Akhirnya, mendapatkan apa yang saya cari! Saya pasti menikmati setiap sedikit itu. Senang aku tersandung ke dalam artikel ini! senyum saya perlu anda simpan untuk menyemak hal-hal baru yang anda posting.