Sunday, November 27, 2011

sunday with MCD n PC Fair

hari ahad yang sepi.. tp seperti hari2 yang lain sentiasa ada aktiviti.. makan makan dan makan lagi..  asyik makan jer.. ada peluang tak naik 10 kilo sampai hujung tahun?.. dah janji dgn someone, dia ckp kene naik 10kilo.. oke sy ambil cabaran tu :D... tadi shichi ajak pegi mcd.. dia tak sehat sgt, so tak sampai hati ambil dia kat rumah, kebetulan baax, salam dan kario pun nak g MCD.. so jumpa kat sana.. mcm biasa huhahuha dgn diaorg.. lps pegi MCD, budak2 laki ni ajak pegi PC Fair, (sy panggil diaorg budak2 sbb sy lebih tua dr diaorg hehe kecuali wandy jer tua setaun.) so ON jer ekot sbb sy pun nak pegi beli keyboard.. keyboard yang eva pakai bising sgt bila tgh menaip.. xsuka.. merimaskan..



 snap by kario.. kesian muka tak masok bahahah.. nanti last gamba ada k.. hehe






























keyboard ni tak suka.. bisinnn


























tadaaaa~~ skrg sy pakai keyboard comel ni.. mmg nipis dan  kurang bunyi.. ;) harga dia rm35.. termasok mouse skali.. kira okelah kan.. asal puas ati.. 



10 comments:

AmirFX said...

HAhahaa.. Tedah.. Kmk ada juak g ICT Fair tadik.. Sempat sambar hard drive 500gb cgek.. Rega nang mabeles abis la..

Kathy Tuah said...

nipis keyboard ya..tang best jak..

Saiazuan said...

sedap ni! terliur den.. huhu

Cik Erza said...

ur girl-friend looks like elyana la..hee.tbe2 rsa nk mkn mcd jgk!gotta get it now!!hee

Syahirah Suhaili said...

wiiieee..ada keyboard baru ey..makin smagat naip entry nak ow..haha..mekdi! nyum2 :D

mumui said...

men game syok lau gune keyboard comel tu...
dari sarawak erk?? kmk dari sibu.... hehe

iffah imani said...

suka nangga kamera ktak ya eva...

Redbloodsnow said...

terlupak mek dgn PC fair aie...arghhhh! terpaksa lah tggu next pc fair function gik tok. hadoiiii.

murah li jak keyboard ya ow. dahlah complete dgn mouse :D

E F A said...

macam kmk kenal bah sapa kario ya. ehehehe.. :)

best ada pergi ICT, kmk sik berkesempatan nak g sia lok. hurmmm.

anyway, sama laptop kita. ngehngeh

Yui Light said...

Aaaaaaaaaaa mcd.....mcd.........mcd.......... >.<