Sunday, November 27, 2011

Zee Avi 's concert super double triple awesome!


weeee! baru balik dr konsert zee avi.. nak update kejap hehe... seriously sy nak cakap, sy menyesal sbb tak beli tiket paling mahal...  sanggup tau.. giler best konsert zee avi!..berbaloi!  sora dia mcm dlm album.. makin sedap didgr.. halus..  byk instrument dia main tadi.. 3 jenis gitar, lps pukol gendang, lps tu yang benda kecik mcm trumpet tu, then satu benda ntah.. haha..

xpercaya zee avi very super talented!!... org srwk lagi..  sy bangga sgt dgn zee avi.. will support u dear.. okelah xtauk mcm mana lagi nak express feeling excited semua.. tp mmg funnnnnnnnnn!!!  very humble person.. sbb tu suka sgt.. tak lupa asal usul.. dia byk merantau.. tp tadi ada sedih masa nak abis, she cried.. suma sedih.. sbb dia rasa terharu n mayb dia byk mengharungi segala cabaran.. lagi muda tau.. sama usia dgn eva jugak.. teringin sgt nak jumpa dia.. sbb dulu sama skolah.. oke enjoy the pics k.. sory tak byk gamba zee avi.. sbb sy sibuk amik video.. so bateri pun cepat kong..




me with my cuzen, jujude n his gurlfren



sblm konsert bermula, cari kwn yang nak jumpa, elyda budak kecik hehe.. dan cik Zmah.. baru first jumpa cik ZMah ni.. slalu bc twitter dia jer.. segan pulak bila jumpa.. org femes hehe





berpusu2 org masok.. sy beli tiket paling murah jer rm81.. free standing.. gila sakit kaki, berdiri lama, lps tu pakai boot lagi, sedap kaki ni meraung kesakitan..*sigh... lps tu kelaparan.. nak gastrik.. bdn lemah sbb tak mkn.. nak pengsan pun ada gak.. then dudok skejap..




yang dudok kat tgh2 tu rm161.. rugi tak beliiii


 lps tu jumpa budak kecik sorang ni, nuri.. hehe





konsert start pukol 9, then ada satu band, Narmi dr One Buck Short (dummer) yang mula2 buat perform * giler hensem oke* haha.. sedap jugak dgr lagu dia.. tak sangka drummer boleh main gitar n pandai menyanyi.. super sexy sora dia..  ada satu lagu tu sy suka sgt, WHIRL..  lagu tu dah lama tp mmg fav sy .. sexy lagu tu..  tak tau pulak diaorg ni yang bawa.. so kira untung dgr live.. sejam diaorg perform, tak kesah sejam pun sbb diaorg live mmg sedap sora narmi  menyanyi... lps ni dlot lagu narmi.... mmg layan genre soul mcm ni.. lps tu pukol 10 baru zee avi perform..sampai habis 11.30... mmg puas hatii...



 then ZEE AVI punya turn performed!. awesome!!! best sgt!


habisss dh.. tp sy kene jalan pelan2.. kaki tak dpt pijak.. sakit sgt.. 



*** nanti sy uplot bedio.. sy lebih byk amik bedio  dr gamba.. esok jer uplot.. nak tido dah byee goodnyte!






9 comments:

AmirFX said...

Nite nite amoi.. Jangan lupak upload video.. Jeles ehh tgk ktk dapat g sia...

Abg Stalker said...

superb..mcm artis plk bdk ni. :)org lain prg biasa2 je,eva prg kemain..haha

eVa said...

amirFX : haha.. gik uplot.. lamak da jak


iz : hahaha manader.. ada org lagi kemain bj tau.. sbb sy tak amik gamba sbb tu xnampak.. simpler jer.. asyik pakai hitam jer.. hehe

E F A said...

haiii. duhal ktk blogger juak. i think kmk ada terperasan ktk mlm tadik. ahahah. mgkn ktk ada terperasan kmk juak. yerrr...

kmk beli tiket murah juak.. tpi kmk sik ngga sampei habis, balit awal. lapar gilaaa. ehehehe

e F a said...

kmk perasan ktk sbb adik kwn kmk mdh, ktk or kwn ktk, geng lomo pun org...

eheheh. kebetulan juak tek oo. kelak kmk post pic, ktk tgok ahhh...

yann said...

pewitttt..g konsert sik ngajak kmk :(

Redbloodsnow said...

best eh kitak. mala ke konsert. mek x pernah gi konsert koh. hehehe :D

My Life's Journey said...

Bestnya tengok pic tok semua ..happy jak tangga ..sweetttttttttttttt ..piwet

Yui Light said...

Zee avi kiut aie...kmk ada jumpa nya ari ya...rendah gyk nya dari kmk..hikhikhik xD