Sunday, December 11, 2011

blog berwajah baru, titiknoktah eva




ermmm... oke tak rupa wajah baru blog eva? saban hari sesetgh pembaca blog ini bagi nasihat, kasi tukarkan kaler merah kepada kaler lain sebab garang sgt.. mata sakit nak tgk.. hmmm eva mmg sengaja letak merah sbb nak nampak lain ckit.. tetapi bila dah byk org ckp mcm tu so sy tuka bagi light ckit.. supaya org masok blog ni,  mata luas memandang, dada terasa lapang, hati pun suka nak baca... kalaulah ada org nak bc..


*** sbenarnya eva rindu kaler merah.. wajah blog skrg, eva x berkenan sgt.. tgklah nanti.. nak tanya sekalian dulu oke ke x.. any suggestion?







10 comments:

ZYASH said...

zy pun suka yang merah dulu tau... Cube wat merah n tulisan putih...ok tak??

Abg Stalker said...

Apakah ini dipelajari oleh anda?HAHAHAHA ;))

blog albino.HAHAHAHA :P

missnadira said...

saya pun rasa macam tu..if u like merah, buat background merah..but then ruangan post buat color yg cerah sebab its the post section yg buat org sakit mata kalau terang sangat.hehe just my 2cents..

eVa said...

zyash : oke2 nanti sy cuba k.. trima kaseh ;)

iz : ahahhahaha!! jahatt..
yelah albino. nampak comel jer kan haha

miss nadira : eva stuju jugak kata nadira, nanti sy buat k.. trima kaseh ;)

L@dyKichiMachiko said...

it's a good effort to edit ur blog dear...tapiiii..kmk lbih suka kaler mirahhhh..kaler tok...it's not YOU!
huhuhuhuh....=(

~sorry ah for being to direct..~

CHU MAJORFLAVA said...

lak kita main2 molah header baru k..huhu..ngu lepak sama..lak mek cuti panjang alang2 nak ngabs cuti.kita lepak sama k.

eVa said...

ladykichi : mena padah ktk kakkk!!! mek stuju.. yalah mok di dgr mek.. "ITS NOT YOU" seyesly mek stuju..

chu : oke!! mek nggu.. sian keja ktk melambak jak2.. rilek2 k.. boh sampey sakit..

My Life's Journey said...

Eva ..kmk tangga blog kitak nnag dah kacak dah .. gambar kat header ya yang best

Redbloodsnow said...

rajin ktk tuka wajah blog. mek nang super mls. xda masa + lazy mek nk playing with codes kat HTML codes ya...huhu.

dh bertahun² mek pakey template mek yg netok..hehehe

Anonymous said...

I'm still learning from you, while I'm improving myself. I definitely love reading all that is written on your website.Keep the tips coming. I enjoyed it!

online http://health-drugstore.com/ hJKup*@V