Monday, December 12, 2011

budak comel connie talbot.. masih ingat lagi??


masih ingat lagi budak comel ni pernah masok Britain Got Talent masa umur dia 6 tahun, sehingga kan simon cowell puji, pitch dia perfect.... kemudian dpt masok final tp tak menang..  kira boleh tahan jugak.. sbb budak ni 6 tahun bertanding dgn org dewasa..
 jom tgk balik





skrg umur dia dah 10 tahun, dia bawa lagu SOMEONE LIKE YOU,  suara dia dah jauh matang.. xsedar pulak umur dia dah 10 tahun..

 







9 comments:

Syahirah Suhaili said...

macam ingat2 lupak jak kmk dgn nya..p sora nya nang kacak la..

My Life's Journey said...

Aduhhhhhhhhhhhhhh pernah kmk dengar :) .. tapi c sangka suara nya semakin menawan .. hebat2! memang berbakat .. c mustahil 1 hari nanti lak nya menjadi artis yang hebat :)


Ampun tuanku .. patik ingat patik sudah membalas mesg tuanku di kotak komen ..tolong tolong jgn murka hihihi ..


jgn marah lak cun meletup .. cantik lagik kitak lak eva hihi :)(mcm gugut jak hahaha)

YOUsoF said...

Berbakat sungguh budak kecil ni!

Bangga siapa jadi pakcik dia! ;D

Jue said...

ingat2!!kiut miak tok hor..sora sdap gik ya..sik sbr nunggu nya dah mbsr kelak!

Lea Isnawi said...

nama macam colbie colbat dh

hehe

qlah said...

omeinya ;D

EeSoon said...

wow!! 10 years old already!!!
time really do flies huh...
She still has her great voice.
whenever she sings, her singing
makes people feel touched somehow..
^^

budak penjara said...

ak tngok vdeo ko pon leh tahan skang.. keep it up eva

AmirFX said...

Kacak soranya... :D