Saturday, December 3, 2011

exam, coming soon



hari ni dah 3hb.. cepat betul masa berlalu.. exam pun dah dekat.. 3 hari yg lps dpt kol dr madam,  sy kene amik paper KAAK lagi sbb paper terlepas dr tgn permeriksa d KL.. *hampa*  sy sorang jer.. yang lain semua lulus.. tahniah kat diaorg.. so kene struggle lebih lagi.. sbb exam OUM dan exam KAAK kene pada tarikh yang sama.. KAAK buat waktu pagi, OUM buat petang.. cepat2 habiskan exam pagi nanti then trus bergegas pegi OUM pulak nanti..  mcm org giler lah nanti rushing sana sini.. kepala pun serabut nak jawab nanti.. *sigh*

semalam hujan tak berhenti sampai pagi ni.. terbgn pukol 3 pagi tadi, masih hujan, takut pulak kuching banjir.. alhamdulillah pagi ni dah benti dah.. terasa sejok, kepala pun beku, nak bc note balik pun kene tunggu kejap.. kene panaskan enjin otak ni dulu dgn ber-blog-walking.. ehheheheh ;D..

petang nanti, geng ajak tgk movie Ombak Rindu.. kamis hari tu dh tgk dh.. tp nak tgk lagi.. sbb sy ada terlps satu scene , so terpaksa kluar dr hall, sbb perut meragammmmmmm.. menyesal minum air milo hari tu..  terlupa yang sy ni alah minum milo sejok, konfom perut buat hal..

hmmm.. kaki dah krem.. lama sgt dudok ngadap laptop.. sarapan pun belum.. oke bye! sblm tu sajikan satu gamba,

ni kucing kwn kiter, aisha.. nama dia BJ, Bekcham Junior..  dah nak dekat sebulan cek-in kat rumah ni.. sbb nak mating dgn kucing betina, Bella.. rasanya menjadi dh kot.. hehehehe..





























** entri ni sgt boring sbb empunya blog ni tgh boring jugak.. ermmm...


7 comments:

My Life's Journey said...

Umi doakan eva lulus ye .. jgn stress tau .. eva mesti boleh punya ..

Eva .. comel la becham .. rasa nak kiss2 jak ehhhhhhhhhhhhhhhhh

cik wanie Lovela (CWL) said...

comey gila kucing tu ..rasa nak peluk!

AmirFX said...

Gud luck Amoi.. Wahhh.. Gumuks juak pusak ya... Mok ktk beriknya makan nasik beriani nak?

adieque alizah said...

gud luck sys..!! chaiyo2.. :D

* hensem eih beckham jr 2.. bole pnjm x..?? gggrrrrr...

missnadira said...

was bloghopping and first time singgah sini..omg ur kucing is soooo cute!:P

miSpYeja said...

eiiww nk cat tuuu!

Redbloodsnow said...

haaa..study gik nun. jgn berblog jak. hehehe. kidding! Gud luck for ur exam ah.

apuuuu...gemuk amai mayau nyak deh, wai. geram aku medak ia :D