Tuesday, December 27, 2011

happy birthday sara



24.12.2012... happy birthday my lovely sister Sarah.. love u forever my dear.. cant wait for ur big day.. muahhhh!!! May Allah the Almighty put Barakah (Blessing) and Noor (Light) and Kabul (Acceptance) in everything u say and u do.. lots of love n hugs , eva ;)




hari sabtu yang lps, aisha, dewi dan saya buat kejutan befday utk sara di Cafecino Hotel Hilton Kuching dgn bantuan ekyn ( adek aisha) yang bekerja kat situ.. simple but fun!.. sebelum nak decorate tempat meja yang dh booking hari tu, sy minta sara pegi spa dulu, sbb dah janji saya bg spa utk present dia.. so sepanjang dia buat spa, kita org prepare apa2 yang patut.. dah siap baru saya amik sara kat spa... enjoy the pics..



















*** jgn keliru.. dewi n sara tu adek saya.. aisha, our bestfriend.. ;)
*** pegi blog aisha utk entri yang sama tp lain ckit gamba.. hehe.. aisha ada buat vlog jugak.. eva nak buat tp xda masa skrg ni.. nampak 2 hari tak update.. haishh rindu nak BW korang.. lama tak baca n komen.. lps ni nak round2 blog.. mesti byk tertinggal entri2 yang lps korang... ;)


* abaikan penulisan tunggang langgang..








24 comments:

ahmad endo said...

hai ekyn!!....hahaha

hani apandi said...

happy birthday sara barbie doll!

kak eva, after nanga gambar2 tok baru mek caya sara skinny..pdh ngannya, jgan risau.nya pretty skinny macam snsd! hehehe..

Nanan said...

happy birthday adik kak eva~ :)
len2 la muka ktk 3bradik. suma cantek2. hehe

Mr. J said...

Happy Bday... wah bestnye ada kek2 ... lama dah tak sambut bday..


* Ada masa datanglah ke Rumah Mr J : www.pengeRindu.com

missnadira said...

happy birthday eva's sis..!
eva lawa ur dress..(saya mmg suka tengok baju orang):P:P

SoLy SoLicious said...

HB jugak sara !!!

Salwa said...

Happy birthday to your sis. :)

eVa said...

amat : hahahaah brani ktk! hahaah

hani : ahahah! p kurus ilak x kck.. mok tambah ckit gik.. ehhe

nanan : hehe len2 ow.. pangey pun len2.. ahha tq ;)

mrJ : sambut lah befday dgn kwn ker, anak buah ker.. hehehe.. oke insyaAllah

miss nadira : ahha.. samalah dgn sy suka tgk dressing org.. org pakai mesti lawa2 kan.. hehe.. tp sy pakai mmg tak lawa pun dear.. pilih bj sampai sejam.. ahhaha

soly solicious : hehe tQ for the wish.. nanti bg adek bc komen sini ;)

salwa : trima kaseh.. nanti adek sy bc.. hehe ;)

Ieja said...

mcm model je dah semuanya..hihi :D

e F a said...

Happy birthday Sara. moga2 dimurahkan rezeki dan dpjgkan umo. tang nyaman jak rupa cupcake ya.. :D

Jue said...

Happy birthday future sis in law *tetiba!hahaha guro jak

Kmain gik ko camwhore..ngalahkan org yg pun bday hahaha

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

one sweet sis :)

My Life's Journey said...

Cantiknya sara ..mcm kakaknya juga .piwettt.


baiknya kakak sara buat parti ..suke tengok ..eva adik beradik memamg peyayang ..cantik2 semuanya :)


Bestttttt ..suke la tengok :)

ir yien 9897 said...

semua nyer cantik.. :)
eppy bezday sis :)

Mr. J said...

Jumpa juak aku dengan blogger swk. kitak tinggal rah sine? kamek area seremban n9.

wa khairul onggon said...

tahniah.. hepi belated bday pada adik ktk... tumboh tandoknya nya hehehe :)

AmirFX said...

Hepi besday untuk Sara... ASa nangga majalah muslimah jak ktk orang gambar rami2.. haha.. Wish her the best of life n murah rezki sepanjang tahun...

Nur Shafinar said...

comey² sumanya...

Hanie_Dew said...

tak bole bla komen jue. future sis in law ek...hihihihihi

Uchi kay-f @hmad said...

hepi besday to u young sister,eva...


lagi 2 bln besday si kakak pula kan? emmm..

Uchi kay-f @hmad said...

aik,si jue nk tekel huzey ke? bhahaha..ko x jeles ke pn.hanie....

qlah said...

aik.. muke nak dekat sama masing2.. konpius pulak.. hihi ;D

CHU MAJORFLAVA said...

HEPI BDAY SARA!!

Ika Abdullah said...

mek ska kulit muka aisha aieee. kacak! btw happy belated bday sarah :)