Wednesday, December 21, 2011

hati tersentuh slps membaca.. n i miss my parents

:sharing mode :

salam.. selamat pagi !.. hari ni nampak mendung ckit kat kuching.. kebetulan mood hari ni pun mcm mendung jugak.. tadi tgh BW mcm biasa pagi2 nak refresh otak hehe.. .. eva terbaca satu entri HALF DAY WITH AYAH ... eva terjumpa entri ni dr kwn dia sorang blogger jugak Cik Laili, entri tersebut membuat hati dia terharu membaca.. jadi tergerak hati nak baca jugak.. slps membaca sampai habis.......

 yup!! terharu, tersentuh hati sampai mengalir air mata.. sekalian bc oke.. tak nak ckp byk, perasaan org yg membaca tak sama .... pengalaman yg di lalui oleh seseorg mempunyai crita tersendiri..



jom klik ---->> utk baca entri HALF DAY WITH AYAH


i miss my parents ;'( 


sedih hujung tahun ni sbb tak dpt balik cuti jumpa mak ayah sbb ada exam lps tu keje tak lama lagi.. hmmm.. 



9 comments:

Original CikTeddy said...

takot nak bace..hik3

My Life's Journey said...

Memang sedih bila terbaca benda yang menyentuh hati ..lebih2 lagi bila berjauhan :(

EyanaNoorAzlan said...

='(

AmirFX said...

Orang laki nang susah mun nak cerita tentang bapaknya perihal kasih sayang berbanding dengan maknya... Termasuk la kmk tok juak.. hihi.. :D

Abg Stalker said...

sabar la..call je,xpun webcam. :)

Jue said...

i miss my parent juak wp hari2 nanga especially ngenangkan cdak ya dah tua ><~

Laili said...

Rezeki masing2, kan? nasib baik rumah saya dekat je dgn rumah abah & mak. rumah mertua pun dekat juga :)

terima kasih kerana sudi singgah ke blog ciklaili.com

Yan said...

salaam Eva,

thanks for dropping by. akak (mmg akak lah kot..dah tua da..haha) bukan anak yang baik sgt.. ada je benda yg tak kena dgn parents dan akak... sejak2 dah berusia ni baru lah ada kesedaran... sayu je tgk dorang... tak pe lah.. masih ada masa untuk kita hargai kan...

love ur blog... will definitely list it in my favorite list.. :)

L@dyKichiMachiko said...

so touched! terharu dgn entry ya..