Thursday, December 8, 2011

ivy had surgery



selepas kisah BJ kena sawan mlm tu, then next day, ivy sakit.. ivy kena bedah semalam.. sbb selepas 3 bulan dia beranak, rupanye ada nya tertinggal lagi seekor bby dia  di dalam perut.. dah menjadi bangkai...  sy baru sedar semalam ivy macam terceret2 tp xda bau.. ingatkan masalah cacing.. then bila hantar kat vet, doc sahkan ada baby bangkai dalam tu.. doc ckp kene kluarkan bby tu dan terpaksa buangkan peranakkan dia skali.. sbb dah berjangkit semua, buruk.. mmg tahap kritikal.. so mlm tu ivy kena admitted.. hmmm kesian peranakan kene buang.. :(




dan sy pulak dtg sakit, 




sakit biasa jer, jangkitan makanan... demam, hidung berdarah, tak kritikal mcm ivy.. thx to kak bee ngn shichi sbb teman pegi klinik smlm, then bawa eva bermalam kat rumah kak bee smlm, semua masakan sedap2.. berselera.. sory  tak byk tlg kat dapor sbb bdn masih lemah lagi.. much love to kak bee n shichi ;)



** nasihat utk sekalian, rajin2lah minum vitagen.. seimbangkan dalam perut anda.. makanan skrg tak mcm dulu dah.. 



7 comments:

Abg Stalker said...

utk kak bee n shichi ada,crdt utk bf x de ke?kesian bf..dia pun risau.wlupn x tnjuk tp tuhan je yg tahu.do take care..:)

ZYASH said...

Alahai..dua-dua kecian.. Muka ivy tu nampak cedih la pulak...Tgh tahan sakit ke tu??

AmirFX said...

Tedah.. Ktk take care juak aaa..

adieque alizah said...

cian ny ivy.. geram arh tgk meow2 eva ni... smua pnjg bulu... mintak bole..?? hehee :D

*take a rest, oke..!! cpt sembuh, eva.. byk ny ubat~~~

Hanie_Dew said...

ko ni asyik sakit je memanjang. antibodi lemah betui.

aku baru bes minum vitagen! sayangi perut anda setiap hari. ee..ee..ee

My Life's Journey said...

uuuuuuuuuuuu ivy kene bedah? mcm simba juak ..bila jadi mcm ya sedih jak rasa kan ..cian ivy ..sedih umi dengar:(


uuu kitak pun sakit .. jaga pemakanan a dear .. cian kitak huhu :(. Harap kitak cepat sembuh :)

Redbloodsnow said...

tedah ivy. hope ya cepat sembuh. peluk cium nya utk kmk k