Sunday, December 4, 2011

my first vlog



teringin nak buat dr dulu.. tp tak tau buat vlog tentang apa.. kebetulan sblm entri  ni pagi tadi, sy da post entri utube mcm mana mempergayakan bj smart lelaki lengan pjg utk perempuan.. tgk entri pagi tadi dulu, baru tgk vlog sy ni k..so sy cuba nak buat tp ala bertudung punya.. hehe.. testing jer.. bj  tu semua main hentam jer pakai.. yang penting main ikat2 bj tu mcm best.. macam pakai korset pulak.. k enjoy my 1st vlog.. sory video ni membuatkan anda nak muntah.. korang lagi hebat buat vlog dan pandai lagi mempergayakan bj berbutang hehe.. ntah apa2 jer sy ckp.. okelah cukup..







lupa ckp, kucing tu BJ ,kwn sy Aisha punya..






27 comments:

Am said...

cool.. now i know :D

ZYASH said...

hehe, style...huhu..leh try after dis...

AmirFX said...

Amoi! Aihh.. Kmk ada baju smart ketupat.. Kelak ktk nguja aaa... haha.. Nice vlog... Kiut as always... :D

Cik Jannah said...

nak tengok. tapi tenet lembap. btw, tahniah ! :) dah maju.

mrs. daydeck said...

nice vlog eva. thumb up!! suka mek nangga stail ya. mok coba juak lah pastok.. thanks ;)

sekamar rindu said...

salam..

video ok je..:)

hani apandi said...

thumbs up kak eva! best 1st vlog ktk! sukaa!

ciK LyndaWawa said...

alaa...xpat diat...line mek slo wh....=[

Hanie_Dew said...

tu diaaaaa..dah ada vlog. syabas. wa;aupun aku xdapat nak tgk sbb ofis block. hwwwuuaaa...

Yui Light said...

Wooo...kacak style ya...ohseeem! kehkehkeh

cik Kartun said...

cantik2...suke tngok..
nak try tak berani hahaha

Redbloodsnow said...

wahhh...mek sukaaaa! nang pandey ngato style lah ktk tok eva. upload kat youtube dear...pasya jgn lupa kat description kat youtube video engkah link blog ktk juak...

sure akan byk readers. ya benefit ktk polah vlog kat youtube ^_-

L@dyKichiMachiko said...

huhuhu...sikpat mek diat.line slow..

budak penjara said...

video ok..tp npe nmpk cam ssh je nk pakai baju berbutang tu??hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

ala..xpndai bab camni..huhu..

Hanie_Dew said...

adeh terasa ngan komen ko "tak update lagi" ..huhuhuhu..masa itu sanagt mencemburui kami.

Hanie_Dew said...

haihh..tu la pasal. tunggu la nnt ambik cuti sehari 5 kali update. ahahhaha..biasa jue kalau free dia bola cover sikit. ni kalaui dua dua bizi habisla.. hahaha..

Syahirah Suhaili said...

waa...kacak aie polah gya..mok try lak..bkareh crik baju bebutang..haha..kmk xbyk bju bebutang sa nya :D

umie said...

cute ada jak..yalah kelebihan mun org badan kecik..mcm2 boleh pake...nice to meet u...

cik wanie Lovela (CWL) said...

wah nice syg..nak try la...
http://cikwanielovela.blogspot.com/

CHU MAJORFLAVA said...

super cute ktk lam ya!!!bravo!!

missnadira said...

hehe..comel..lagu pun best..lagu ape tu ye?

adieque alizah said...

wah... smart la dressing mcm tu.. hehee.. blh save bajet g2.. :D

mimie kamisah said...

hehehehhehe.. finally, kitak polah juak Vlog.. now i got the idea how to use my bf shirt back.. thankz Eva! :)

My Life's Journey said...

Wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kmk suka kmk suka


mau gik tangga vlog kitak eva ..kmk kagum best2

echaRierie said...

waaa menarik ~
blh cuba nt..
:)

boni kacak said...

hai vlogger..hehehe