Thursday, December 29, 2011

oh tidak!





oh tidakkkk.. 
aaron aziz 
jadi pengkritik jemputan 
utk Final Maharaja Lawak esok..
 mesti tgk!!! 
ehehehehe



*** haishh.. mlm ni byk sgt sy post entri.. sebenarnya keletihan, mata mengantuk,  keja lom siap.. 2 chart lagi nak buat.. nak buat tp keletihan yang teramat.. malam ni kene habiskan.. kalau tak esok kene BOM ATOM...




22 comments:

e F a said...

waaa.. menarikkk

Hanie_Dew said...

ye keeeeee..ok. dari aku tak layan MLM tu aku akan pastikan aku duk depan tibi besok. muahahahahahaha...

dah try weight gain ke eva. kesian plak aku tgk ko ni kurus sgt, aku faham perasaan ko. aku dulu pernah kurus giler sampai parent aku sendiri panggil keding. sedih tau.

aku jadi normal pas mak aku buat jamu.

Hanie_Dew said...

kaaannnn..cemana la muka aaron tu boel jadi licin banget..wife dia pun hot kau...

jamu tu mak aku buat sendiri.mak aku org jawa. nnt aku tanya mak aku jamu tu ada jual ke tak.

Hanie_Dew said...

HeroMan merajok konon.hahahaha.

sian ko eva sampai desperate nak gain weight ni. k k nnt aku tanya.

Jue said...

Apa aaron aziz? Kroih kroih kroih hahahaha

Hanie_Dew said...

tak ok ke kurus. senang nak carik baju. senang nak begaya. tak ke??

Jue said...

Pas ashraff kawen, ku sik minatnya gik sbb takut klak in real life bkenan ngan laki urang hahaha

Uchi kay-f @hmad said...

ye ke ni eva? okey nnti nk call bonde, pelakon febret beliau ni.. ^-*

ZYASH said...

holla....

Hanie_Dew said...

ye la kalau xs tu longgar lg dah macam anoreksia dah..

aaron aziz said...

maybe saya lewat sikit esok =)

Cik Jannah said...

haha. aaron? haha

My Life's Journey said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhh banyaknya komen hanie ni hihi ..


Dear kurus sangat ke? umi tgok slim cantik dear ni ..


Apapun .. dear memang cantik dimata umi :)

Original CikTeddy said...

sy x mnat aaron..huhu

khairul akmal bin azman said...

cik epal pun de bg taw..!
semalam kat twitter

khairul akmal bin azman said...

cik epal pun de bg taw..!
semalam kat twitter

My Life's Journey said...

umi datang nak ucapkan selamat tahun baru dear ..

umi doakan segala impian menjadi keyataan ..diberkati ..dirahmati serta dipanjangkan umur ..ain .. yeayyy

Hanie_Dew said...

masih dalam peringkat 'under construction' layout blog tu.

nasha sanza said...

hehe..tak tgk pun sbb duk kg tak de astro..tak balik kl lg..hehe..

hawiz said...

tahniah kpd pemenang MLM

qlah said...

hikhik ;D

Redbloodsnow said...

oooo baruk mek tauk tak peminat aaron aziz. hehe