Sunday, December 4, 2011

OMG so cool, i loVe this style



morning2 ladiess!!.. hari ahad yang santai2 ni, jom tgk video ni.. seyes cool..i like! style giler.. boleh curi bj abg ker, bpk ker, adek laki ker or boyfren ker? cari yang stripe2, plan atau pun pow-kow-dot.. eyh bj smart laki ader pokodot eh. hehehehe.. so jambu.. comel.. hahah! enjoy the vclip.. so creative!








best tak? amboi lelaki suka pulak tgk yang last2 ek.. no no no... haha.. byk style kan.. tp kalau mcm org bertudung pun boleh jugak, pakai inner bj kat dlm ataupun, cardigan, or blazer.. sesuai sgt..  lps ni, kalau gurlfenn slalu ckp tak da bj nak kluar dating dgn boyfren, so boyfren sila2 lah bg bj smart awak tu yerr.. kan lebih romantik lebih kasih sayang.. haha


*sapa2 tau music background tak? suka sgt lagu tu.. nak cari n download.. sesuai sgt dgn mood hari ni.. ;)




11 comments:

AmirFX said...

Amoi! KMk banyak baju smart ketupat kedak ya... Ingin mok tengok ktk makei.. hahaaaa....

My Life's Journey said...

Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kreatif nyaaaaaaaaaaaaaaa ..cdak tok nang kreatif ..mun kmk make alu berbelit geruk haha


tereingin mau tangga kitak cuba eva ..ktk tok stylo kmk tangga :)

aReLaN said...

hahaha...muat ke nk pki baju abah, abg dan sebagainya.kang ade yg menggelebeh sbb bsr sgt.

Amirrah Zawani said...

kreatifnya.. pandai dia reka2 style mcm tu.. ;)

k.h.a.l.i.l.a said...

fuyyoo.... kreatif betul. x nmpak cacat cela baju tu sebenarnya kemeja lelaki.

wawa abdullah said...

creative + cool.. pasni boleh lah kite semua try..hehehe :)

cik wanie Lovela (CWL) said...

cool gila hehhe

Karbon Kopie said...

pasrt paling suke adelah yg last. eh? konflik identiti keh keh

hafrawiey ozakawa said...

mmg cool la akk..hehehhehe..kreatif plus inovatif.hahahhaa..

p/s:done follow here...

Hanie_Dew said...

ala..xpat tgk kat ofis. balik nanti la.

Redbloodsnow said...

definitely mek akan try! hehehe