Saturday, December 17, 2011

pagi sabtu yang indah bak suria

selamat pagi dunia! rasa semangat pulak pagi ni.. bgn pagi trus mandi manda.. ceria semacam.. cuaca pun begitu indah dan terang mcm mood sy hari ni.. alhamdulillah.. semuanya dtg dr kekuasaan Allah.. hari ni ada paper exam.. tp takde pulak rasa nervous.. bukan main rilek jer hari ni.. sungguh menakutkan.. tidak normal rasanya.. byk note belum dibaca habis lagi .. xperlah.. sblm buat exam bc bismillah dulu..harap dpt jawab dgn sebaiknya.. heee...

pagi2 mcm ni terasa nak dudok kat satu tempat.. ntah hari ni terasa mcm tenang.. sy pejam jer mata terbayang kat satu tempat.. alangkah indahnya kalau saya berada di.....


tenang jer kat sini.. main basikal lps tu bc novel kat situ sampai tertido...


nak dudok rumah mcm ni.. sejok pandangan dr luar rumah.. indahnyaa~~~ lps tu nampak tak tingkap, sy tgh berdiri kat situ dgn tersenyum lebar.. ahhahaha.. nth apa2..


dalam rumah nak mcm ni.. simple jer.. puteh menjadi tema dalam rumah.. itu mesti pilihan warnaku.. aiseh... simple jer..ada bunga dan kehijauan ckit.. haishh ,, sukanyerr~~



lps tu, nak tempat study.. simple mcm ni pun oke.. ruangan yang kecik cukup utk sy yang kecil kurus.. tak payah buat besar2, nanti org len sibuk nak blaja sama.. ekekeke..



bila dpt study room kecik mcm tu, sy jadi gini lah.. suci dan tenang membaca.. dpt fokus 100% dgn ada nya berguguran helaian daun2 hijau yang cantek dan oke STOPPPPP DREAMING EVA... pegi blaja!!!!

oke bye!





19 comments:

Noni Safuani said...

Good luck for your exam deng!

talia said...

Good Luck Kakak Santek! :)

CHU MAJORFLAVA said...

gud luck gojes!!ehe..ktk suka english style decor..mun nak decor rumah mbak mek aw..lak sama2 ngiasnya

CHU MAJORFLAVA said...

gud luck gojes!!ehe..ktk suka english style decor..mun nak decor rumah mbak mek aw..lak sama2 ngiasnya

eVa said...

noni : tQ dear ;)

talia : tQ pretty.. hehe.. salu2 update blog ktk k.. xsbr mok bc nok baru2 hehe..

chu : tq syg! aok chu mek suka gilak2.. coz nenek ngn aunty2 mek suka english style.. dr kecik membesar ngn cdak.. dats y.. best ow.. orite! mesti mok mtk inspiration ktk dear.. ktk terer bab design.. i like!

Uchi kay-f @hmad said...

emm wah cerianye..aura ceria tu terkena kat sya taw eva...

good luck for exam.......:)

Ieja said...

semuanya cantik2..tenang jiwa yang memandang :)

btw, gud luck for ur exam!

AmirFX said...

Gud luck untuk exam kelak Amoi...

E F A said...

good luck, usaha mesti ada... tawakal banyak2. insyaAllah boleh bah... :D

EyanaNoorAzlan said...

wowww..yana pun suka suasana mcm tu, tenanggg je kan? kalo eva g, jgn lupa ajak yana taw..hihi..

good luck 4 ur exam dear!

L@dyKichiMachiko said...

good luck for ur exam dear eva..=)

My Life's Journey said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhkmk pun suka pic2 mcm ya ..best nya ..best imaginasi ktk dear .. umah.


psttt umi dokan agar ktk berjaya dlm bidang yang kitak ceburi :). amin

eVa said...

heheeh tQ semua.. 2 paper lagi.. ;)

#ciksuzlin said...

bestnya kalau ada rumah macam ni. nanti bila dah kerja, nak beli rumah yang cantik-cantik. xbesar pun tak apa :]

qlah said...

wah... hihi . nnti bila dah dapat jemput qlah dtg umah ye ;D <---TANPA SEGAN SILU

Farrah MF said...

all the best utk all the papers :)

Jue said...

Haha alu nyimpang miak tok. Tgh study alu mikir psl blog la ya haha

missnadira said...

haip..nk exam jngn berangan ye..hehe..goodluck eva!:P

nuyui a.k.a miss YUI said...

beshnya lau dpt camtu kan..tenang lak..