Friday, December 16, 2011

tersentuh hati di waktu pagi

pagi tadi tgh BW, eva pegi ke blog Intan Berlian , baca entri dia yang baru.. pasal iklan yang menyentuh prasaan dia ..anak dia pulak suka sgt tgk video.. comel jer anak dia.. bila tgk bedio tu,alahai tersentuh hati :')





suka sgt bedio ni.. sweet sgttt..

19 comments:

My Life's Journey said...

Ooooooooooooooooo bestnya ..best ada mama and anak mcm ni .. sweeeeeeetttttttttttttttt jak eh :)

My Life's Journey said...

2 kali kmk tangga .. rasa sedih pulak la :(.. terharu

Phat said...

so sweet ...

EyanaNoorAzlan said...

b'air mata mek..so touching =')

.: iEyLa :. said...

xsabar nak ade anak...comey nye anak die.. :(

AmirFX said...

Aaaa... Touching I... haha...

hawiz said...

wahh..cute2...

L@dyKichiMachiko said...

So touching!!

L@dyKichiMachiko said...

So touching!!

Nasuha Suhada said...

sangat sweet! syoknya ada anak kan? hihik

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg comel..

IntaNBerliaN said...

mmg menyentuh perasaan kan tgk video ni... akak pun tgk video ni bila part last dkt taska tu mesti bergenang air mata..

Redbloodsnow said...

soooo sweet. cam ya mek kelak mun dah ada anak ke dirik..hoho :P

BENA said...

saya sayang mama saya. heeee ;)

Ieja said...

comellll :)

YOUsoF said...

Sweeeeet bangat videonya!! ;)


Hero kecik tu pun comel..

syabab said...

wah syabab nk picit pipi budk tuu leh??hehe

Yumida said...

comei! kubit pipinya leh sik

Uchi kay-f @hmad said...

uik eva lately layan emosi kanak kecik je..ade ape2 ke? opss...no no gosip iyer..hihihi..