Wednesday, December 28, 2011

Wordless Wednesday # 25









Wordless Wednesday : on wednesday, all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the 'wordless' title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn't need any description.



15 comments:

AmirFX said...

Jongkong emas dibawa menyelam.. Betul sik?! hihi...

Phat said...

nmpk mcm x hbs lukis lagi

eVa said...

amirfx : snack plate kfc dibawa menyelam.. ahhahah

phat : eheh.. yup! belum siap spenuhnya.. lukisan tu hanya background bagi carta sukukata utk budak tadika.. haha

Abg Stalker said...

yg ni ke eva lukis?hahaha

wanie said...

lukis baik2 ye dek.t akak bgi cekelat

KORANG WAJIB LAWAT BLOG NGETOP NI !
BEST MENARIK DAN PATUT JADI INSPIRASI !
http://pulsowanie.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-paling-diminati-2011.html

eVa said...

iz : ahahah!! jahat.. perli eh... utk budak2 okelah.. susah tau.. eva mana reti nak lukis sgt ;p

wanie : betul? nak cokelat besar boleh? ehehehhe..

Jue said...

Mun sik bc komen nang sik tauk ya jonkong emas. Mikir tek kumbang haha

Hanie_Dew said...

gamabr org menyelam tak siap. hahahahaha

eVa said...

jue : ahhahaha!!!! kumbang?? ahhahah prey! adohey.. kaler kedak kumbang nak hahaha

hanie : ha ah.. belum siap lagi hehehe..

heroman : ha ahh dear lah manusia tu hahaha.. ;p

Hanie_Dew said...

"dulu2 diam jer.. lurus bendul..slalu kene marah cikgu.. kene rotan.. cikgu jahattt! " << kalau ko diam takkan cikgu marah kowwwtttt..... hhehehehehe

Uchi kay-f @hmad said...

lalala..ptg suda baru dpt bw blog eva..

emm ni mcm lukisan x siap..

urg menyelam kah itu?

Original CikTeddy said...

mcm ketam..haha jauh benar cik pkir..kih3

Hanie_Dew said...

eva...oo ko ni budak yang jenis diam je ek..aku dulu suek bli budak yg diam tak mo ckp. hahahahaha...

missnadira said...

saya nampak rumpai laut..and rasa ada ikan jaws somewhere..hehehe..

tau tak sejak baca blog eva baru saya tau apa tu wordless wednesday ni..sebab eva ade explain dekat bawah picture tu..sebelum ni asyik wonder apelah wordless wednesday ni..hahaha:P

My Life's Journey said...

yayyyyyyyyyyyyyyyy apa ndak dilukis kitak ya eva ..pandey kitak mewarna eh ..kmk tok ne pandey huhu