Sunday, January 1, 2012

2012




tarikh tahun yang cantek.. sesuai my fav no, 2.. sebab tarikh lahir semua ahli kluarga eva ada no 2.. pandai mama n papa plan nak beranak kita org berempat adek bradek mesti ada no 2..


papa  2 june, 
mama 2 april, 
eva 2 april (sama dgn mama), 
dewi 20 julai, 
sara 24 december  
huzey 12 may.. 
PERFECTO!!! 




AZAM

EAT MORE EAT MORE N MOREEEEE ~~~ mesti naik 10 kilo

More exercise... penting weyh exercise, makin usia lanjut baru nak ingat nak bersenam even sy kurus, kaki mcm alien pun jantung mau jaga.. degupan jantung mau stabil, pegi jogging ker, swimming kuak dada kuak kupu lentang pa semua, main basikal, ataupun dance exercise ( yang ni eva lebih suka.. i want to learn salsa dance,tango sexy feet with heels.. awww) tp kta semua perlu bersenam.. utk elak dr  strok disebabkan kerja 24jam..

jadi cikgu tadika yang baik hati, penyayang dan makin comel bersama2 budak comel *oh tidak* awet muda  :D

nak dpt 3.5 pointer salah satu subjek nanti... mesti dlm tahun baru ni.. kalau nak 4 pointer.. hadoh.. sy tau kemampuan minda xdpt nak sejauh 4 pointer.. 

cari duit lebih.. bisnes on9 kot.. kene jugak cari.. sebab nak beli aset.. contoh apartment.. dan simpan duit utk pegi KOREA... 

kalau boleh nak bergantung pada diri sendiri.. tidak mengharap sapa2...

nak pegi umrah skali lagi tahun ni.. sgt sgt merindui mekah dan madinah




GOODBYE

trima kaseh 2011 kerana menjadikan hari2 dalam sepanjang tahun mengisi segala memori kenangan sedih pahit gumbira.. menjadikan saya lebih matang, hidup lebih bermakna.. walaupun ada azam belum tercapai pd tahun 2011.. saya simpan saja.. bukan rezeki kot.. usah bimbang... 
nak minta maaf jugak pada semua yang eva pernah buat salah n sakitkan hati sepanjang tahun lepas.. life must go on.. 
trima kaseh


dah cukup.. buat mcm speech pulak..  smoga sekalian dpt tunaikan azam 2012 oke.. berbaik2 sesama kita ;) sentiasa kuat menempuh segala dugaan guys.. jgn stresskan diri.. jgn putus asa..sayang korang semua ;)



Selamat Tahun Baru ;)




13 comments:

saya_arief said...

all the best for his new year.
:D

missnadira said...

hehe comel je nk mkn bnyk2..well the trick is..makan banyak2 dan tak ikut time..screw up your masa makan..supaya metabolisma jd rendah..

kalau org yg nk kurus yg perlu makan ikut time..hehe i wish you well in 2012 eva..happy new year!:)

Uchi kay-f @hmad said...

hope will be done as well dear,prenz!

happy new year 2012..

awesome, with number 2 right? ...

e F a said...

kacak ada jak tarikh birthday ktkorng semua

EyanaNoorAzlan said...

happy new year eva!
semoga sihat selalu, murah rezeki & inysaAllah impian serta doa eva d makbulkan..amin...happy2 slalu denk =)

Nanan said...

family kmk byk no 13~ bday kmk pun sama ngn mak kmk. hee. happy new year kak eva~ smoga tcapai suma wishlist ya :)

Original CikTeddy said...

lawa tarikh lahir eva sume..huhu
cik tag eva dlm contest.wajib join tau!

qlah said...

selamat tahun baru ye eva .
maafkan silap dan salah qlah :)

AmirFX said...

Camat Tahun Baru Amoi! haha.. Semoga azam ktk tercapai pada tahun baru tok... InsyaAllah...

My Life's Journey said...

Mat tahun baru jugak dear ..wahhh entri yang menarik sekali ..happy je baca :)


hihi ..azam kitak mau naikkan berat badan ..azam kmk mau kuruskan pipi hihi .. chayok!!


sayang eva jugak ..muahhh

CHU MAJORFLAVA said...

Hepi Nu Year Hun!!Lak kita set tahun bila planning dapat baby juak..haha..my fav & lucky no 5.So nak set masa anak2 dengan no 5 juak.lebiu gojes!!Family planning

liza nora said...

wahh. panjangny list.. gud luck dear

Yui Light said...

Waahhh wahhh! Cun ada jak tarikh num 2 ya aie...hahahahaha xD

Happy new year! Moga azam dapat dilaksana! kahkahkahkah xD