Sunday, January 29, 2012

baucar buku 1Malaysia rm200



happy sunday!! korang buat apa hari ahad santai2 gini.. jalan2 bersama kluarga? dating bersama org tersayang? tgk movie?  tgk tv drama sepjg hari? baca novel? main game on9? buat tahi mata sampai malam? blogwalking? setting tuka wajah baru blog? usha2 blog org yang berkenan? haha...  apa2 asalkan happy n relax~~~

sy baru jer balik dr class.. hari ini best sgt sbb dpt voucher rm200.. beberapa hari yg lps, masa pegi popular bookstore ramai student kecoh2 cari buku utk pakai baucar.. asyik sebut baucar jer haha..  jelesss ;P  


hari ni baru dpt sbb class pun baru start utk sem baru yg ke-8.. lama betul nak habis sbb sy amik part time.. ermm tak tau nak beli buku apa nanti.. baucar cuma boleh bertahan sampai bulan 3...ermm kalau beli novel boleh tak ;D ?? tak tau sgt lah buku apa yang boleh pakai untuk voucher ni.. sapa2 tau?








esok, budak2 comel di atas tu start masok class balik..  muahahaha.. rindu pulak dgn diaorg ni.. semggu cuti.. esok kena perah otak balik.. reading timeeee~~~~~




11 comments:

Azuan said...

Erkkk... Sy confius lah..
ejaan yg betul adakah Baucer atau Baucar?

Nampak gaya, watermark tu kene edit balik lah... :)

Anyway, Happy Sunday.

hani apandi said...

boleh beli novel pakei voucher ya tp bagi kmk mcm sik bebaloi jak.better kta laburkan voucher ya utk beli alat tulis, fail, test pad, ink printer ka..bkn selalu kerajaan nak nolong k beli brg kuliah tok.hehe..mun course kmk, bkn nak mdah apa..buku course kmk sikda rega below 50..semua 50 above..huuu.mcm sik cukup jak tp bsyukur dr sikda nak? hee

Hanie Dew said...

Beli alat tylus pun bole kan. Best la dpt baucer rm200. Kau aku dpt mcm mcm buku aku nak beli.buku bahasa korea,buku psycology.hehehe

Alieza Dayasari said...

esok eva mula lah mengajar ea....

Original CikTeddy said...

wah..nk beli novel ka?xyah la..huhu

[sutera kasih] said...

bestnya eva dpt baucer buku, jeles2 :((

ahmad endo said...

beli komik magazine banyak2...hehehe

Masz Sidek said...

best ehhh ktk dpt baucar... jeles kmk....

AmirFX said...

Baucar ya k cia makan leh sik? haha...

♛ Dea Arematt ♛ said...

mek dh bis dh... hehe.. brg adik2 n mak mek jak bnyk dibeli.. mek bli stationary jk..;p

Anonymous said...

hi dee hi www.evaromina.com admin found your website via yahoo but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered website which offer to dramatically increase traffic to your blog http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my blog. Hope this helps :) They offer best backlinks Take care. Jason