Sunday, January 8, 2012

breakfast with huzey


semalam huzey baru balik bercuti dr miri.. sayang saya tak balik miri jumpa mak dan ayah skali.. :(.. xper.. tggu cuti raya cina nanti.. nak balik semggu :)

pagi semua.. korang makan apa pagi ni? maggie? bubur? roti canai? atau air liur sbb tak bgn2 lagi.. ehhehe.. hari ni pukol 8 pagi tadi dah bawa huzey teman g OUM, ambil buku modul.. lps tu pergi breakfast d rumah hijau.. yang bestnyer hari ni, saya tak perlu driving lagi.. dah ada driver baru.. my lil bro, huzey.. hehehe.. kesian dia penat driving sampai balik rumah.. skrg dia dah masok bilik nak tidur.. ;D




Rumah Hijau , a place like a home.. 


huzey.. rindu nak berborak2 dgn dia.. byk crita




milo tabo


mee kari



petang ckit nak BW.. rindu nak bc blog korang2 ;) entri smlm tak sempat reply..






11 comments:

ZYASH said...

Wow..lama dah tak makan mee kari. Mcm sedap jer mee kari eva tu..nampak pekat kuah dia.

AmirFX said...

Header baru ehhsss.. Kacak.. Rona pink.. haha..

CHU MAJORFLAVA said...

style huzey kdk jimmy shanley..mata kembang..=p

Hanie_Dew said...

Eh.restoran je.aku ingat rumah tadi.da lame xnmpk huzey.terubat jgk rindu si jue.hahahaha...

My Life's Journey said...

Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cantiknya blog baru ..piwettt ..orang pun kacak juak ..suka tangga ..penuh kewanitaan :)

missnadira said...

waahhhh..evaaa..cantiknya background blog baruu! this is more eva okey..seriously.thumbs up!both hands.:P

Original CikTeddy said...

lame x buat milo tabor..huhu
kak eva jelita,huzey stylo..thumbs up for both of u ^^

Nanan said...

teringin mok g ctok tp kmk xtauk kat cne :(

Jue said...

Oh huzey!haha tetiba
1st time nanga ko dress simple. Suka nanga =)

Ika Abdullah said...

kach bah tak xbmekap va :)

Uchi kay-f @hmad said...

oh abg ensem.......hihihi,si jue mesti cepat baek!