Saturday, January 21, 2012

di kala keboringan malam



di kala keboringan malam, menunggu srwk dan chelsea mdpt score.. iphong~ adek sy menjadi mangsa.. snap nonstop...

sara ajak pegi wyg tgk crita awakening.. tp xjadi.. sbb malas sgt nak kluar.. buat masa ni sy malas nak driving.. serious malas tahap gaban.. lebih rela dudok rumah walaupun kat luar mcm2 hiburan sedia ada dpt menghilangkan rasa bosan.. tp hati tak tergoda pun utk kluar enjoy.. slowdown a bit~



i dont care my teeth tak rata haha.. janji ada gigi nak ngunyah








kwn tanya pesal happy giler semacam jer ni, weyhh ni bukan happy.. ni stress keboringan..

28 comments:

[sutera kasih] said...

ktk pahal?hehe
yerrr ngeso giginya lokk ;P

eva said...

sutera kasih : yobihh yann.. rindu mek ktk dtg blog merik komen..lamak nggu hehe.. aoklah yan..gigi mek x rata kedak ktk.. jeles mek eyh ehhe

Uchi kay-f @hmad said...

hihihi..eva,even eva kata gigi x rata tapi saya suke tgk eskpresi muke eva..ceria je...

Rozana Razali said...

sikit je tu, sy lagi la, ke luar ke dalam. =P

mIexZArZx said...

meh nak lempang skit..#pang nape comei sgt?

mdprima said...

Ape kabar? ceria nampak.. I'm blog walking ..hehe http://www.mdprima.com.my

Nanan said...

okay jak tgga mek kak eva. xdala obvious glak. gigi kmk tok agikla trok smpe xsggup nk tunjok. heee

Uchi kay-f @hmad said...

singgah skjp sblm lelap mata..

13 tetamu saiko <---not mine iyer...hahahaha..!



*me like eva romina!

Izzul Amir said...

boring pon boleh stress. haha gigi guwa pon tak sama :O

eva said...

kay-f : haha.. janji hepy kan

rozana : xperr.. asal da gigi... kalau takde gigi langsung ckp pun tak nak bukak mulut dh.. hehe

heroman : ehehe oke dear ckit lagi nak approve tadi haha.. nasib bait cepat.. hero kan cepat.. ;p

mlexzarzx : ahahah jum lempang melempang ;p

mdprima : eheheh tq bw sini..

nanan : eyhh bulak ktk deng.. kmk dolok nang malu abis.. tok xda dulik gik haha

kay-f : ahahah 13 tetamu saiko tu awak salah seorg dtg singgah blog.. haha

Azuan said...

Pic last tu gelak smcm jer... :)

Anyway, mcm ne nak contact u?

AmirFX said...

Weeeeeeeeeeeeee.... haha.. Mula2 menjelin.. Lepas ya tergisin.. Apakah maksudnya Amoi? haha.. Selamat bercuti Amoi! Have a blast...

soooooour said...

nampak sihat je gigi tu...=.=

Bobo said...

comel2 :)

eva said...

izzul amir : haha mmg boleh stress kalau boring.. sbb mcm memberontak kot.. haha

azuan :haha pic last tak leh control gila stress tu haha

contact melalui blog kat sini pun boleh..

amirFX : nak pa ya apek.. ahhaha.. kmk xpande men teka teki tok haha

soour : haihh.. mcm mana rupa gigi nampak sehat eh haha

bobo : haha konon2 jer..

Jue said...

Gigi tratur oi!haha.mun aku, alu lain jdnya haha..ku phm pa rsnya mok kuar hihi ptg tok ku nanga movie awakening ya hihi

Psst;cam lomo ya ku lom cuba gik wp ada cgek. Lam gamba ya prop jak haha

yayahidayah said...

it's ok la if gigi x rata...
janji gigi tu sihat...
n x halang mulut kecik molek tu senyum... cantik!
peace yeaww~~~ <3

Azuan said...

Gila stress ke gila happy tu? haha

Kat blog kat komen ni ke? susah sbb x tau bila ada reply...

Email yg awk komen kt blog sy tu, aktif tak email tu? sbb ada send msj kt situ.

Elih Japahar said...

Jom tengok wayang, hari ni planning nak pi riverside superbowl dan lotus cinema tgok wayang dan nak main bowling petang ni..nak join?? hehe..

MaryaYusof said...

Hola Sarawakian!

Cantiknye blog ni... orgnye pun cantik... in spanish, bonito!

Follow di sini :)

eva said...

azuan : aktif tp xder trima apa2 emel.. loveholic_2485@yahoo.com

elihjapahar : hahaha.. xper.. kuar ngn adek2 jer

maryayusof : hehe.. hola hola.. wah pandai akak speak spanish.. nak minta ajar ckit kak.. heheh.. tq kak ;)

Redbloodsnow said...

va, hi five! sama lah gigi kita sik rata. haha. tp dlm gamba ya gigi ktk appear rata aie. hehe

Azuan said...

Oh. ye ke.. yg sy send tu messenger kat email tu.. like ym tu tp yg dlm email... patut lah x dpt.. hehe

eva said...

zie : hahahah.. mena x.. xda eyh rata.. mun dlm gamba nampak oke zie.. cuba nemu tym kta kakar adoiii hahaha

azuan : ow haha.. sbb tu kot..

Azuan said...

haha.. yer lah kot.. anyway, dah send kot email.

eva said...

azuan : ow oke.. nanti sy bukak emel yer.. trima kaseh

Azuan said...

Ok..
Sy tunggu awk reply email tu.
Thanks.

[sutera kasih] said...

@eva:
yerrr neyda rata deng..hehe
aiiiee ok bah ktk senyum nmpk gigi, sik nmpak gilak lam gmbr bahh..nice :)