Monday, January 30, 2012

AUS OPEN 2012 VS ANUGERAH JUARA LAGU 26 : Hafiz



wohooooo malam ni sengit betul.. sengit bertukar channel nak tgk tennis match, nadal dan Anugera Juara Lagu.. sengit bertweet pulakk.. penat jari pantas bertweet, kepala stress tgk nadal berlawan dgn djokovic.. :D



 rafael nadal

djokovic

tp akhirnya nadal kalah oleh djokovic.. ;( sedih tp xper.. bangga dgn nadal sbb cukup mantap dia main tadi.. dr pukol 4 petang sampai 10 malam.. steady.. love u nadal!! haha






Anugerah Juara Lagu pulak, twitter bukan main lagi timeline pantas sampai tak sempat baca.. sangat meriah seperti suasana dekat AJL sana..  masing2 tweet pasal fav singer, kutuk tidak tinggal haha.. buat lawak korang ni.. sy dah tak larat nak tweet jd retweet jer lah.. xnak ckp byk.. sy letak jer komen2 org dalam twitter..





ANUAR ZAIN
sayang skali anuar zain tak bawa lagu sendiri.. mana pergi dia?? boleh tahan jaclyn victor bawa tp nak jugak anuar zain sbb dia bawa lagi halus dan romantik : D






YUNA
lagu yuna, penakut, lagu ni yang sy tunggu dr tadi.. my fav song ever..






ALYA
suka sangat persembahan alya n layak utk menang.. paling romantik.. remy ishak mmg hensem! alya pulak mcm patung.. comel.. ;)






HAFIZ
slps persembahan hafiz






lps semua calon2 AJL buat persembahan, sapa pulak yang menang?






dan pemenang Anugerah Juara Lagu--->>> HAFIZ AWAN NANO







AJL tahun ni  sangat berpuas hati sbb Hafiz menang.. yang lain dah tak kisah.. tp congrats jugak dgn diaorg sbb dah bagi persembahan yg terbaik.. xdpt nak letak pasal yang lain.. byk sgt tweet.. okelah.. nak tido.. esok pergi keja.. bgn awal pukol 5 pagi.. uwaaaaaaaaaa....

pasal cacat cela dalam AJL pakaian, sound, persembahan, sy tak nak ckp apa :D nanti byk kluar majalah komen2 pasal diaorg nanti.. terserah pada yang pakar heheheh..



selamat malam!

**sory hari ni dan smlm xsempat Blogwalking.. esok buat..
** sory, certain tweet bahasa sarawak.. nak translate tp ngantok dh ;)  byee~~~





14 comments:

EyqaLuvender said...

dua2 taleyh tgk pasai tade tv....huhu
cian kt iqa kn?

Azuan said...

Tahniah Hafiz...

Tak sempat nak tgk AJL...

Anyway, tak berapa fhm lah bahasa srwk.. :)

EyanaNoorAzlan said...

BEST!!!

CAYA LAH HAFIZ, TUAH MANUSIA TIADA SIAPA YG TAHU..persembahan sgt SIMPLE, tp SuperB!!!

Adlina Husaini said...

woweee cepatnya kuar post psl semalam ^_^ hola..my 1st visit here..suka tgk mekap mata tu

My Life's Journey said...

Hihi taniah hafiz ..chayok!!!!! awan nano awan nano ...nano nano ..


cian kitak dear ..penat ..harap pgi tok kitak segar jak :)

Masz Sidek said...

nang best ajl mlm tadik...
Hafiz embak nang best...

Hanie Dew said...

memang terasa ke-ngantok-kan ko menaip entry ni. hehehe..

tweet aku pun ada. masa tu tengah sumbat fries ke mulut sambil reply tweet ko. hahhaha.

bagi aku AJL semalam best. xde cacat cela. pasal baju tu. bak kata Jue "Nama pun Anugrah Juara Lagu, bukan JUARA BAJU". hambik kau caps lock. hahaha

eva said...

eyqa : olololo.. tp tgk online boleh kan? hehe..

azuan : ow ye ker.. xper blh tgk utube.. haha.. xper.. ckit2 lama2 faham..

eyana : nang superbbb!! even nya simple abis haha

adlina : aahaha sambil tgk buat jugak entri haha.. ;D

umie : haha nano2.. yohh mek nektok gk kepak huhu

masz : nang bestt! bangga! haha

hanie : hahaha sgt mengantok kepala dh penin dh.. eyhh lupa.. baik sy jawab balikkat komen blog hanie.. kat sini hanie tak bc.. haha

Hanie Dew said...

ala.baca jugak. hahahha..eh lupa nak cakap. kalah atau menang nadal tetap di hati. huhu

[sutera kasih] said...

yahhh smgt nya lok hehe
apapun, AWAN NANO TERBAEK !! <3

Aidilx said...

Syioh nang rajinlah upload print screen ya. Apapun, puas hati Hafiz menang eh. Nang sempoi ado jaknya sik perlu nak kejeron makei havoc².

Anonymous said...

Honourable bye, considerate chum :)

Anonymous said...

Honourable bye, considerate soul mate :)

Anonymous said...

Good bye, sentimental chum :)