Friday, January 27, 2012

Running Man : game show



suka hari jumaat sebab pukol 6.30 ptg mesti ready depan tv nak tgk Running Man channel 393..;D  konfom ketawa nonstop tgk.. kalau sapa tak tau hal ni, secara ringkas ia merupakan sebuah realiti tv game show org korea.. dia org kena race dalam satu misi.. kdg2 diaorg akan jemput artis jemputan.. orang orang Running Man sebenar ada 7 org.. tp hari tu lapan.. then tuka org.. tak tau naper pandai berubah.. kurang update..  hehe..


 mmg sronok tgk.. sbb lucu sgt tgk gelagat selebriti bila berebut nak menang..  skrg dgr dah sampai episod 78.. tp belum tgk lagi.. yang hari ni punyer kalau tak silap rakan twitter ckp 63/64.. kat tv lambat ckit.. xper, jiran dah dlot sampai episode 75..boleh minta nak tgk awal bahahah..  tak sbr sambungan minggu depan.. race dgn girl's generation








team running man


haaa ni episode ptg tadi tgk.. artis jemputan, SNSD (girl's generation)


Hanie, awak tgk tak Running Man?.. jgn ckp takkk.. mesti tgk kalau dh suka mat mat hensem korea nih.. hahahah..




16 comments:

My Life's Journey said...

Hihi running man? mcm best jak ..kmk jarang tangga stro dear .... huhu :(

tapi orang korea nang ohsemmm!!!!

EG said...

wah, macam best!

Mishter Izwän said...

macam istana takeshi erh

karinkishido said...

yg GG ni episod couples kan??
mmg best episod ni...hehe

Rozana Razali said...

semua org tengok, sy xpernah tengok punn, huhu~

Nanan said...

kmk dah tgga sampe ep77! hehe. 78 coming soon. hee

Alieza Dayasari said...

korea.. sy mula suka korea....
tp bukan drama cinta dia....

AmirFX said...

Aaaa.. Sekali jak kmk tgk.. Ada couple dari orang biasa juak yang bertanding... Kiut sidak duak..

A'ishah Kamaludin said...

Selalu dengar org ckp tapi tak pernah tengok pun...

Suka sangat SNSD yang cantik2 tu.. Tensen tengok kecantikan diorang...

Waaaa, baru perasan eva dah ada domain sendiri! bestnye..

CHU MAJORFLAVA said...

pengubat keletihan balit kerja..nang best gila & perey habis!!

Masz Sidek said...

macam best jak....
kmk dah lamak sik nangga apa2 rancangan k-pop tok...

- F i D - said...

sy ada collection dari episod satu smpi latest..kat sini takde astro..tp ada org akan upload episod dia setiap minggu..mmg best n lawak giler..lg2 sparta kook :p

My Life's Journey said...

Chak! Mat pagi dear :)

- F i D - said...

yg awk post ni episod 63..skang dh episod 78 :D

[sutera kasih] said...

semua org ckp cita tok best..best ka deng?kelak mok tgk juakla hehe

Original CikTeddy said...

i love haha..hehe