Saturday, January 7, 2012

sesuatu yang baru TITIK NOKTAH EVA



tadaaaa~~ blog berwajah baru.. sbb tu lah saya deaktif blog utk 2 hari.. nasib baik bukan 2 minggu.. kalau 2 minggu trus xnak blog lagi dah.. 

sbenarnya dah lama nak tuka header baru seblm tahun baru ni, tp memandangkan semua bz.. then barulah hari ni dpt tuka.. sapa yang buat header? semestinya chu majorflava.. header yg lama pun chu jugak yang buat..  sy suka cara dia design, setiap kali dia design sgt memuaskan hati.. xpernah menhampakan.. sy tak perlu ckp nak mcm ni mcm tu.. ckp jer buat satu.. dia tau taste eva mcm mana..  then tadaaa~~ saya suka!.. simple jer...  weee





dulu garang dan berani
















sekarang lembut dan bergula.. bahaha 




antara sentuhan dr chu majorflava ;


chu buatkan dua header.. so boleh buat pilihan.. dua2 suka tp eva pilih yg kat bawah ni.. sbb eva malu tgk muka atas tu errr haha.. yang bwh ni tgk tempat lain so oke ckit.. tak nampak muka sgt.. hehe.. 




kat bawah ni, chu buat dua.. hitam dgn yang puteh tu.. tp eva pakai putih.. eva suka hitam snarnya tp xnak hitam lagi.. nanti dibayangi keemooan.. kang susah pulak.. asyik2 buat entri emo2 ;p


 haa yang puteh ni first header sy pakai dulu.. comel sgt!!! happy dan ceria!!.. masih rindu nak pakai.. tp tahun baru kene pakai baru sbb mau semangat baru..;)



 watermark eva.. masih kekal.. sy pakai watermark yang kucing tu sbb sesuai eva suka kucing.. ;)



sapa2 nak tempah chu.. jom pergi kat blog chu majorflava 


*** chu, makseh byk2 sayang.. mek suka gilak2!! nang memenuhi citarasa mek.. love ur design.. makin lihai..moga bertambah rezeki..  proud of you my darl ;) *hugs*



me n chu!.. chu! mek curi gamba dr ktk.. hehehe.. mek suka gamba tok!



blog berwajah baru tp penulisan belum ada peningkatan.. masih tunggang langgang.. hehehehe.. trima kasih masih sudi dtg ke blog yang tak seberapa ni -----TITIK NOKTAH EVA ;)




** kalau ada benda nak tegor, bg tau jer.. eva tak marah, jelin tajam jer.. ;p

23 comments:

Original CikTeddy said...

kak eva!cantek sngt..lame giler kot cik tngok header bru tu..x puas memandang..huhu

♛ Dea Arematt ♛ said...

kacakk...;p... dah pink..jlez..:P

Uchi kay-f @hmad said...

nampak blog ni macam malar segar!

itulah sek bek 2 hari...huhuhu..

*hai 2 urg geng bloger tukar header rase mcm nk tukar jugaklah!

Nanan said...

cantek la blog baruu~~ hehe. kmk ska kaler blog ktk tok kak eva! :)

cahaya mata said...

wahh..cntik header u..simple je.tp empunye blog x simple, empunye blog ni gorgeous..i thought heliza td ;)

ZYASH said...

Semua design terbaru memang cantik.. Nak2 tuannyer pun dah cantik...hehehe.. sweet la... Zy belum ade mood nak edit blog lagi la..tgh busy final la katakan...

miss-nabil said...

blog ni lagi cantik dan tenang ! cantik sangat2, macam tuan dia. hihi

Rozana Razali said...

kacak2. =)

CHU MAJORFLAVA said...

wow!!gbr kck juak ya..ya soh header ya kck sbena...TQ Darl!!!

e F a said...

kacak aie chu polah header ktk ya, kmk pun maok juak la kelak.. ngeee


ptt la kmk eran ria kmk sik pat view ktk pun blog.. :D

Am said...

nice =)

monica said...

nang cantik.. :)

qlah said...

menarik! hihi ;D

cik ena said...

coment yg kt mn eva ckp xlh tu? kt blog ena ke?

EyanaNoorAzlan said...

WELCOME BACK!!!
aok ehh..kin kcak belog ktk Va..
mek maok juak ehh..hihi..
siyesss!! tserlah kelembutan & kewanitaan mu..ohhhsomeeee!! =)

hihihi..mek tag ktk kat ctok..

http://eyananoorazlan.blogspot.com/2012/01/tagging.html

Hanie_Dew said...

Wah lawa la header baru.yg ko pilih tu mmg lawa.dan blig kitorg headet tak buat lagi.

missnadira said...

eh..tak perasan ada entry pasal layout baru ni..hehe..again.great choice.fresh start for 2012.:P

adieque alizah said...

wah3.. owsem,cool sgt2.. kacak eih... suka sgt tgk header bru ni..!! ayu la, eva.!! *wink2

cik ena said...

aik xblh..pelik..xpe eva komen je kt cbox tu..ehhehe

My Life's Journey said...

cantiknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...

Aisha Zaki said...

kacak eh!!!mek maok nak kdk pusak ya eh.Srh chu polah lo..tp mek x mok pusak mek maok lain

Jue said...

Ku suka layout br tok..stail. Soft jak kalernya. Jeles eh! Haha

Anonymous said...

This blog was... how dо I say it? Relevant!
! Finаlly I've found something that helped me. Kudos!

my web site - embassy by gruen
Also see my site > samsung galaxy note 2