Tuesday, January 24, 2012

shichi my dolly friend


meet my dolly friend shichi..  kwn rapat eva.. nampak sebaya tp tak.. beza umor dia lebih muda, 4 taun kot.. hehe..  slalu hangout kluar mana2 dgn shichi n bf dia pegi wyg, pegi makan, pegi window shopping, makan burger dlm kreta, pusing2 bandar kuching dan mcm2 lagi.. .. tp hari ni kluar, bf dia takda.. so mcm biasa kluar g bekpes mcd dgn abg dia, wandy n sheyla, his gf.. kebetulan diaorg xder transport so ambil diaorg kat rumah..


weee.. lama sgt tak kluar dgn diaorg.. skrg tahun baru dh jarang kluar.. rindu sgt.. huhu :( diaorg ni mcm second family kat kuching.. eva slalu lepak dan bermlm rumah shichi n wandy.. kira eva rapat dgn family shichi.. apa2 kenduri mesti bawa eva..  sampai ayah shichi tanya naper eva lama dah tak dtg kerumah, tak bermalam kat rumah lagi.. hehe nanti kalau tak bz sgt boleh lepak rumah shichi.. ;D

boring bila dah bekerja jarang jumpa :(




me n shichi







bila lah LCA ataupun LC-Wide menjadi milikku.. mother of lomo.. 








ingin nak jadi iklan MCD mmg xdpt, so buat sendiri hahaha.. suka2 jer.. sbb eva n shichi suka bgamba.. hehe.. sepatutnya nak ajak baax salam nazzie dan len2.. tp masing2 ada agenda sendiri.. oke the end :)

**shichi, sory lamak x kuar ngn ktk lamak tok. :( lak kluar gik k ;)  (bhsa srwk)




18 comments:

[sutera kasih] said...

hangout ngn kmk, ktk sik rindu?

eva said...

yan (sutera kasih) : rindu eyhh.. ya mek mala tyk lam tweeter bila g kuch gik.. mok hangout sama! hehe.. mek suka dgr ktk klakar srwk tp ada bunyi sabahan.. haha!

bah bila dtg kuch?? :D

HeNRieTTa JoSe said...

Mc D...yummmy...dah lamer xmam Mc D....

Hanie Dew said...

lawa. persoalannya sapa shootkan pix. hahahaha...

sesekali hang out ngan BFF memang rsa tak cukup masa kan. kejap je.

eVa said...

henrietta jose : hehe.. esok pegilah mcd


hanie : yup2 betul.. rasa sekejap.. byk benda nak borak weyhh.. hoho..

kwn eva, si sheyla yg shootkan.. eyh mcm tak kene dgn soalan.. jap g blog hanie tanya.. hahaha..

Rozana Razali said...

eva kawan ngn semua org, tak kira umur. =)

Taufan Bin Ribut said...

pinjam lomo eva..hehehhee..

eva said...

rozana : rasa bsyukur sbb org sudi nak bkwn dgn eva.. hehe


taufan : hahaha.. lomo eva dah rosak lah..

MaryaYusof said...

Hola Eva!

Org Sarawak mmg cantik2 kan.. :)
Send my regard to ur bff ya!

CHU MAJORFLAVA said...

hehe..auk kdk sebaya.rya mek g giant cdak unicef madah umo mek sik kdk 28.mek padah mek dr unimas.so sidak terpkr mek student..hoho..suk ati ew..muka kita awet mudak.

Hanie Dew said...

ohh..ada orang ketiga. ngatkan korang bedua jak. =p

pegi la buat appnmt ngan Jabbe tu. berbaloi baloi. friendly melebih lebih si Jabbe tu. hihihi.

Cik tikah said...

eh, muka awak mcm heliza la. cantik!

My Life's Journey said...

Best2 la tangga gambar kitak tok deng ..kacak ..lawak da juak kitakduak ya ..paduhal ...bf ktk ya mudak dari kitak ..patut la kitak nampak mcm miak kecik jak muka hihi :)

eVa said...

marya : helo kakak.. hehe.. xdalah.. org msia semua cantek ;) oke insyaAllah kak.. ;)


chu : ahhaha!! mena x? yahh.. rupa kta semua tok cute2 haha.. p bena eyh hehe


hanie : hahahaha.. sbb tu heran.. kalau tak suroh pak mcdonald tu yg amikkan gamba.. haha..

itulah nak buat april nanti!


HM : hahahah gelak yerr.. sapa yg bg nama haha ;D

cik tikah : eyhh.. xder xder.. heliza lagi cantek lagi puteh.. hehe

eVa said...

umie : ahhahahah salah satu cara awet muda umie, hahahah

YOUsoF said...

Mudah 4 tahun, tapi kauorang nampak sebaya.. Sama² kacak.. ;D


Nanti saya datang gik k.. hehe

AmirFX said...

Chubby ada muka Shichi lok.. haha.. Duak2 kiut... :p

Redbloodsnow said...

haa...kuar dgn mek bila gik? hehe. ktk duak so gojes! lebih² gik ktk va...loveeee ur shawl style. mek nang x pnah ngakuk nk bershawl loose gya :( frust kmk. hehe