Wednesday, February 29, 2012

a 6 years old boy singing me a song a thousand years by christina perri





ketika buat kerja worksheet dlm class - humming lagu a thousand years


ketika makan, (breaktime) - humming lagu a thousand years


masa mandi slps swimming lesson - humming a thousand years..



sampai kawan sekelas dia marah ckp boring sgt dgr lagu tu hari hari...

nak tau kenapa dia asyik lagu a thousand years tiap2 hari kat skolah ? sbb xlama lagi dia akan buat suprise utk aunty dia kawen nanti..  dia kan nyanyi kan lagu a thousand years.... full song..so sweet!


so tadi sy sempat ambik bedio dia nyanyi.. sweet sgt bila dia sebut darling.. weee.. sory.. dalam bedio tu mula2 tak amik muka.. tp last amik muka dia skali.. tp tak habislah dia nyanyi sbb dah nak balik.. dia pulak tak sabar nak balik.. kesian mak dia tggu lama hehe


his name is Arman.. ada kembar jugak, Akeem nama nya.. so Akeem my student.. Arman pulak student class sebelah.. bila mandarin class start, dia masok class sy.. combine with my class for mandarin class..










lupa cakap.. dia melayu..  dia bukan cina.. datuk dia org jepon sbb tu mata dia sepet.. hehe







20 comments:

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

macam cina la muka dia :D

AmirFX said...

Haha.. Terernya nyanyi.. Kmk dolok kecik2 nyanyi lagu katak o katak jak.. haha...

saye said...

Serius sy suka sgt lagu ni..
Slalu nyanyi lagu ni.
kdg2 smpai nangis feeling lebih2.. Hehee.. :P

Nyna said...

wahh,,sis pandai cakap mandarin ke??
btw,terelah budak ni 6 tahun dah pandai nyanyi lagu mcm ni,,dulu masa kecik-II pandai nyanyi lagu twinkle-II little star je,,heehe

aReLaN said...

uish..datuk japanese tu.kem salam kat datuk dia.hehehe

EyanaNoorAzlan said...

tedah, jatuh cinta mek ngan nya..hihi

LAici KAng Ais said...

awk tahan die balik ke?haa.tp klaka la humming die.leh thn gak sore die.

p/s : tul tuh.sama dgn world cup.huu

LAici KAng Ais said...

awk tahan die balik ke?haa.tp klaka la humming die.leh thn gak sore die.

p/s : tul tuh.sama dgn world cup.huu

LAici KAng Ais said...

awk tahan die balik ke?haa.tp klaka la humming die.leh thn gak sore die.

p/s : tul tuh.sama dgn world cup.huu

NABIL said...

wahhhh untung nye kak eva ada students yang best, sporting, tak takut orang..... ^__^
macam teringin pulak nak jadi cikgu atdika ni. haha ;D

HeNRieTTa JoSe said...

so sweet....nanti soh la nyanyi penuh....tujukan khas buat teacher dia yang comei....


psss....nak tuju kat untie rietta pown bleh jugak....ekekeke....

[sutera kasih] said...

kelak mlm kmk view video ya hehe

va, kmkmok beli domain, tpkmk siktauk cmney..kmk mok beli header & watermark by chuuuuu bahhh , padah ngn chuuu hehe

Masz Sidek said...

terernya... kmk pun minat lagu tok... tp sik hafal lirik... hehehe

O CIKTEDDY said...

waa..sepet!hehe

EyqaLuvender said...

hensem!
nak ngorat lak are..hik3

CHU MAJORFLAVA said...

ee...kiut sora nya..best!!

Jue said...

ktk ngaja mandarin kah dear?
wah anak jepun..siap ada kembar gik ya
mesti ensem tok bsr kelak! wah wah

My Life's Journey said...

Ooooooooooooooooooooooooooooo tiutnya .... mun kmk pun rasa terharu ehhh yunk .. sukanya kmk hihi

hani apandi said...

kmk suka lagu ya juak kak :) layan feeling mun dgar hehe.

ehem2, ada mix jepun.mesti ensem dah besar lak hehehe

Hanie Dew said...

Mesti hensem besar ni.ada twin lak tu.