Wednesday, February 15, 2012

Bersantai di Camp Permai Santubong Kuching



hari sabtu yang lepas, aisha ajak eva pergi ekot adek ipar dia pergi buat video utk prewedding di pantai Camp Permai.. jadi sy pun terus ON sbb lama tak pergi pantai.. lama sangat.. so ini peluang sy nak melepas rindu.. hehe.. janji pukol 7 pagi ( bukan main awal lagi) tp last2 pukol 8 lalu mcm tu sbb tggu videographer datang skali.. lps tu pergi breakfast then bertolak.. yang bestnya saya tak yah driving.. aisha yang driving.. sronok!! dpt amik gamba n video skali.. jom enjoy the pic!




kedai makan chilli peppers.. meja sebelah sana videographer dgn adek ipar aisha , zakiah dan tunang nya dillah...  


 menu di pagi hari, menu rakyat satu msia.. murah jer.. hehehe.. 


aisha, fyzah ( adek ipar aisha, adek kepada zakiah, sama kerja tadika dgn saya jugak) eyh byk betul title fyzah ni hahahaa..


yeahh! mari bertolak.. tak sabar nak sampai kat sana.. perjalanan ambil masa 40 minit.. terpaksa jugak pakai sunnies.. sbb panas sgt.. mata pun silau.. pinjam jer.. * sememang nya x suka pakai sbb muka jadi lebar apatah lagi tudung pun jadi pelik



 tiba di Camp Permai.. bayaran masok hanya rm 5 seorang.. tp kalau ada student card tolak rm 1..


jauh tempat nak pergi, naik bukit turun bukit.. lalu air terjun.. mmg cantek tempat ni.. 


kolam mandi.. pernah mandi kat sini dulu.. yang ni kat atas bukit.. air mmg sejok sgt2.. 



turun lagi bukit.. jalan licin sbb baru lps hujan..jalan pun kena hati2 sbb ala2 baju ayu raudhah gitu haha


 sudah sampai tempat yg dituju... videographer dan zakiah dan dillah trus menjalankan tugas masing2.. kita org pulak mulalah adegan sendiri.. main tangkap gamba.. hehehe




 wajib dibawa ke mana : dont think just shoot.. no rules for lomo.. yeahh!


the making of pre wedding, haha habislah jadi mangsa.. 


siap ada prop.. ala2 ombak rindu gitu..
oke nanti sambung part 2.. nanti ada video.. 
video sekadar main2 jer. :D






23 comments:

Kathy Tuah said...

wah, bestnya..suma ktk org kacak2 ^^

umie said...

lamak dah x pergi ctok....lomo kacak...

EyanaNoorAzlan said...

wiwitt...semua cun2 ehh..hihi ^^

miss-nabil said...

oh myy god... pantai is one of the place yg kita nak pergi sesangat... selain tu, zoo [un kita nak pegi. hihihi

Miss uCu said...

morng..best ekh tmpt tok.pernah pergi mandi2 sekali sia:)

namasayatihah said...

eva yg cantik suka dress ya..me too!!sila dtg kl ya..i can bwk u pgi tmpt dress below rm50 n msti awk jd gila sekejap..hee~

owh..i put in my pretty scarflets list okies..;)

HeNRieTTa JoSe said...

bestnye....teringin nak pergi....tapi belom pernah smpai sana pown lagi....

pss.....terlebih bayar sudah....

Jue said...

wah cute aie aweks2!!hahaha
jeles nanga g tmpt camya.."rindok" ati oi!!!
kmain gik hor bkaca mata..caption pix last sik thn ya..ala2 ombak rindu haha

akuamir said...

pergh2,, camera wane wani tuh mmg betul keh?? nape ttbe ramai pakai lomo pula nie,,, jelesnyaaa!! ahaha.

BTW,, yup,, rambut kartun,, tapi kartun ape ta bagitau,,ahha^_^

My Life's Journey said...

wahhhhhhhhhhhhhh cantiknya gambar ..jalan2 kat cia sambil posing2 ..suka la kmk tangga ..


paling kmk suka ialah tangga kitak ..pangg!!! cantik ..piwettt ..mauk gik tangga gambar

[sutera kasih] said...

ktk sik mbak kmk g ctokk pun -___-"


*merajukkkk*

O CIKTEDDY said...

wah..bestnya!

akuorangsakit said...

Cantik view kat sini.BTW, saya masih tak jumpa menu 1malaysia dekat2 rumah saya..murah sangat tu :-)

Yumida said...

sronok nya...jelessss...mek tumpang hepi juak lok..sambil meloncat2 tepok tgn :)

missnadira said...

tempat ni kira pantai + air terjun ek? gila best..gambar no 4 da macam tour artis2 pulak..haha..:P

CHU MAJORFLAVA said...

layan!!!

EyqaLuvender said...

ouh,yg gmbr atas batu WW tu kat cni la eyh?
cantik la sis...
ble la iqa nak cmpay sarawak ni...
btw,camera lomo kaler pink tu cute eyh?hihi

aReLaN said...

phewit ayu raudhah tu.hahahaha...lama lak rasa tak gi pantai

shark said...

ohh
ada lomo jugak..
sama ler kita..
itu fisheye kn..

fathiahRAIHANA said...

Wuwuwu nak pinjam yg pink ituuu :D

Princess Nusy said...

waaaah..bestnye..nnti ley soh eva buat video utk nusy plak yep..hehe..nice pic..eva comel..=)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

memang santai~ :D

Hanie Dew said...

wah best.terasa nak buat video post wedding. hahaha.. aku suka props kain putih ala ombak rindu gitu.