Monday, February 20, 2012

Bersantai di Camp Permai Santubong Kuching part 2


ada pulak main part two entri ni.. bhahaha.. sebab hari tu entri tak habis.. suka2 jer buat gini.. so sentiasa nak update... macam homework pulak.. haishhh..  ha ni sambungan entri yang lps.. klik -------> SINI 



 scene ombak rindu gitu.. kuikuikui tak paham pesal sy ketawa mcm tu.. 



dari menunggu diaorang buat video, kaki gatal nak jalan2 tepi pantai, tgk2 ada air terjun.. apa lagi main air lah kat situ..  macam jakun pulak dah..  air mmg sejok terasa nak minum.. tp takut ada org kat atas tu kencing kan.. eeeee... tp kena hati2 nak naik batu sbb licin.. nyaris nak terjatuh tp degil nak jugak naik.. kemudian mulalah aksi2 bergamba ala2 iklan gitu.. haha yelah sbb boring tak tau nak buat apa.. lps tu panas terik, lebih baik main air dan beronok2 lah dgn camera.. habiskan bateri dan penuhkan memory card..








bila dah puas main dgn air terjun, paling tak suka nak turun balik.. takut sangat kalau tergelincir dekat celah2 batu.. bahaya wooooo.. bagi malu jer kalau jatuh.. nasib baik oke jer.. heee.



 with my goodfriend Aisha.. 


sempat curi tempat ni nak ambil gamba ala2 ombak rindu...


me, fyzah, aisha n zakiah



saya paling suka gamba lompat2 macam ni








1 comment:

AmirFX said...

Lompat si katak lompat.. haha..