Monday, February 6, 2012

Best Photo Contest by AkinAmar






Syarat penyertaan:
1. Buat satu entry yang bertajuk “BEST PHOTO CONTEST” by AkinAmar.
2. Letakkan banner contest di atas dalam entry korang tu dan linkkan terus ke entry contest ni.
3. Paling penting, upload gambar yang korang rasa gambar paling best yang menggembirakan bagi korang dan Lengkapkan slogan “ Saya rasa gambar saya best kerana……..”
4. Follow blog akin bagi memudahkan korang untuk mengikuti perkembangan contest ni. Tapi tiada sebarang paksaan ya.
5. Hah, korang jangan lupa pulak linkkan entry korang di ruangan komen ok.
6. Tag tiga orang kawan korang dan makesure diaorang tahu la. Baru meriah you'll. hee ^^
7. Korang dialu-alukan memberi pandangan tentang blog picisan akinamar ni. (Ini kalau rajin, tidak wajib ye kawan-kawan ;)
Tarikh Tutup Penyertaan : 03 March 2012 / 12.00pm

klik-----SINI untuk join




hai semua.. 3 hari yg lps saya dpt tag dr Yumida berpipi blossom hehe suka tgk header blog yumida.. comel!.. mencari gamba yg best dlm masa 3 hari agak lama.. chewah.. mcm lah best sgt gamba sy pertaruhkan ni.. hehe.. nak memeriahkan contest ni saya join!    tadaaa~~ tgk kat bawah ini, dia gamba yang sy rasa best....hehe




Saya rasa gambar saya best kerana saya terkejut yang kucing saya, si bella ni pandai berdiri dan pandai skodeng.. mesti bella rasa best sgt sbb dia pandai berdiri... ehehee..








14 comments:

Masz Sidek said...

good luck...

ciut li jak muka bella...
bulat jak matanya...
geram mek nangga...

ZYASH said...

Eva, gambar tak direct link ke blog akin amar, nanti betulkan tau...

A'ishah Kamaludin said...

Saya di tag.. Thanks eva, insyaAllah akan join.. Lambat lg due date so masih ada masa

Jue said...

wah cute aih!!cam miak kecik jak nanga..mun pat cubit pp tek, dah ku polah tek!hoho

eva said...

masz : tq! haha.. nang bulat p ngegeh


zyash : hooho..sory2 baru perasan.. nasib baik tlg ingatkan.. trima kaseh sgt2 ;)


aisha : hehehe oke uw wcom ;)


jue : hhahah yalah tek.. tuija nya ya koh

EyqaLuvender said...

gudlark sis eva!
tomey ngat kucing die...putih berseri cm tua die jgk..hehe

fathiahRAIHANA said...

wah gudluck utk bella dan tuannya, heee :D



actually kan nama chandler tu dpt drpd junior msterchef australia. budak tu nma chandler. bajet muka cm sebijik aje ngn rabbit nih, hee. tu yg lekat nama tu kat dia :D

EZAD AMIR said...

perghhh!!comelnya bella!

My Life's Journey said...

chayok2!!! umi doakan agar dear berjaya ar ..dear mesti bolehhh !!!

dear bella ya mcm kucing himalaya la ...sebab bulunya kedak simba .. simba pun pandai berdiri ..kaki pusak himalaya besar ..


bella memang comel ..meh kiss aunty meh ..umahhhhh

shichisaeit said...

pasya va?

miss-nabil said...

okayy, mesti join nih... hihi
thanks kak ;)

Redbloodsnow said...

hehehe..ngegeh bella ya. kali nya rasa dirik nya menatang nok kat africa yg dey diri lamak ya eh va. lupak indah mek nama menatang ya. hehehe

btw, good luck! bella comel! geram mek

[sutera kasih] said...

good luck daling !! :)

Hanie Dew said...

Bella sendiri tekejut panda bediri kan.