Friday, February 3, 2012

Kim Bay H.K-Macau Restaurant


Pernah pergi makan di restaurant Kim Bay H.K-Macau Restaurant? hari ini pertama kali sy pergi sana.. lunch with aisha.. my goodfriend.. ;) lama tak bersua, berborak-borak, ketawa gelak sama with aisha.. akhirnya hari ini masa yg sesuai, dia nak cia sy g makan.. weee rezeki hehe.. sepatutnya plan esok tp mak n ayah sy dtg..


mula2 sebelum g makan, plan nak pegi massage sama2, nak cari tempat murah n berbaloi.. ada satu tempat sy nak pergi, kira nak cuba tempat tu tp full.. so straightway aisha cakap...

"jom g makan!!" yeah!!!





 Kim Bay H.K-Macau Restaurant, tempat menarik.. makanan pun blh tahan.. 


siap order main tulis sendiri.. sama style order macam Old Town..


Kim Bay H.K - Macau Restaurant ada tempat dudok kat dalam dan kat luar, memandangkan nak cari lighting yang oke utk amik gamba so dudok kat luar .. eheheheheh


dan pemandangan tempat kami makan pulak?? small fun fair! haha lps tu terhibur sekejap tgk budak skolah main, sampai diaorg naik 3 kali.. lama2 tak terhibur sbb sakit tlinga bila dia org menjerit.. gayat kot.. haha rasakan~~~ :D


aisha order nasi- lupa nama menu ni.. tau kari dgn nasi 


dan sy carbonara, sedap!!! 


ermmm nampak pelik sbb order makanan mcm dr kedai melayu sedangkan restoran yang kta duduk restoran cina.. eehehehehe.. xper, len kali nak makan Dumpling kat sana.. lama tak makan since d KL dulu





me n aisha.. miss her ;')




14 comments:

Mesyhta Beto said...

orang HK masak ke tuh..wahhh

Azuan said...

Carbonara tu apa? tak penah dgr lak..

MiSsKonsPiraSi said...

Assalamualaikum..terlioq cek tgk pict mamam tue..perut pon mula berdondang sayang... sat gi nak buat mamam cam tu... salam kenal.

eva said...

mesyhta beto : haha! tak lah..menu jer

azuan : hehe dia mcm spaghetti bolognese gak.. tp yang ni creamy chicken.. sedap giler!

misskonspirasi : wsalam.. eheheh.. buat sendiri lagi sedap kan.. hehe salam kenal jugak ;)

[sutera kasih] said...

cney tonk deng?

Salwa said...

ade mini fun fair depan kedai makan..menarik!

CHU MAJORFLAVA said...

u both nampak biru lar..lamak sik kuar ngan aisha

eva said...

sutera kaseh : kat hills.. tgh pasar deng..

salwa : eheh mmg menarik.. kalau pergi malam, lagi menarik.. hehe

chu : haha yalah tek chu.. xtauk mok dekat sama kaler bj ndah.. ahha..

aok eyh ktk lamak xkuar ngn aisha ow.. mun tak duak kuar kompom preyyy n kamboh ! hahahah best da jak.. mun org lamak x ditemu hehe

AmirFX said...

Macam sedap jak makanan kat sia...

fathiahRAIHANA said...

ala akak tak g join bebudak tu main skali ke ? :D
akak sangat comel^^

Elih Japahar said...

ooo, kat pullman ni kan? hehe..selalu gak jalan kat sini..kalau terjumpa, tgur2 lah ya..:)

shichisaeit said...

bagus makan kari kedey tambi jak va...hhaha xda kedak mkn cina terus.mkn lh seui ma kh hahha

Aisha Zaki said...

kari kede tambi,peluh cdk masok dlm kari kompom masam..ahahahahahah.Mek 2 org asean yg ke macau tek nak..ya order sebegitu rupa..kwang3x

Hanie Dew said...

Wahh siap ada mini fun fair.tu restoran cina ke.oohhh..aku suka chinese food.sedap