Friday, February 24, 2012

Lomobooth Waterfront Kuching


Assalamualaikum.. Hai semua.. hehehehe.. terasa pelik pulak sbb lama tak update.. semangat belum dapat cari lagi.. ni main curi2 semangat dr org lain.. ntah org mana..haha  atleast blog ni nampak hidup..  tp hari ni demam saya datang balik.. baru jer nak sembuh.. kalau nak diekotkan nak rehat jer malam ni tp kesian tgk blog sorang2 xder org teman.. so buat dulu satu entri simple k.. 

oke sabtu yang lps.. lomobooth kembali lagi pada tahun ni.. so kira pertama kali dalam tahun baru ni.. sudah 2 tahun lomobooth diadakan setiap bulan di waterfront kuching.. so siapa2 yang berada d kuching.. silalah datang singgah kejap ke lomobooth kami setiap bulan, mggu ke 3.. bulan depan nanti ada.. saya akan war2 kan.. 





byk camera lomo dipamerkan kat sini.. film film, baju2 dan mcm2.. kalau nak tanya tentang lomo pun boleh.. kami sedia membantu.. chewah hahaha.. dtg lah tgk camera lomo.. 


bila punggung dah terasa letik dudok lama2.. saya, shichi dan dino pegi beli air.. sedappppp!!!


 menu2 yang terpampang di depan mata.. rasa nak makan semua jer.. :D


nampak tak benda bulat2 dlm cup tu.. shichi suka sgt makan benda tu.. siap suroh makcik tu bg extra! haha


pandai dino cari tempat nak bgamba.. cantek DUN kat blakang tu



haaa di depan lomobooth kitaorg, ada event persembahan.. JKKN dr johor dtg kat sini buat persembahan.. spesial ckit mlm tu, sbb utk permbukaan tahun baru ni.. so kira buat gabungan antara srwk dgn johor.. sangat best!


penonton yang hadir.. ramaii.. mmg slalu full.. byk org puteh pun join jugak.. 


antara persembahan tarian.. dasyat sungguh.. org tu buat aksi 


saya dan nazzie enjoy tgk persembahan..


selesai semua, pegi makan nasi goreng cornbeef.. perghhh! sedapp!! kesian tgk shichi keletihan.. sbb dia byk habiskan masa jaga lomobooth.. sy tak tlg dia jaga sbb ttgk persembahan sampai habis.. terlayap hehe.. sory nanti bulan depan tlg yer.. lagi pun masih demam masa tu.. huhu



oke the end... sekarang kepala pening xblh nak type byk lagi.. idea pun terbantut.. demam datang lagi.. uwaaaaaaaa.. maaf yer.. nanti saya dtg blog korang pelan2 yer.. trima kaseh bg semangat entri lps.. hargai sgt2!.. ;)












11 comments:

Nanan said...

get well soon kak eva :) & u look gojes as usual ;)

AmirFX said...

Awesome! Lenkali mok g sia...

Yumida said...

meriah eh.....

akuamir said...

serious laa?? nak LOMO tuhh^_^

Mishter Izwän said...

untuk org kuching je ke.?

O CIKTEDDY said...

bila cikgu bersiar2..hehe
kak eva,nk lomo satu!haha

teha said...

wah , teringin nak g sane !

H.J said...

jauhnya nak pegi kuching..haha

fathiahRAIHANA said...

Wuwuwuu nak jugakk ice blended tu! :D

[sutera kasih] said...

wahh..mun kmk balit, ada gik sik lomobooth tok?hehe

Jue said...

mun ku da sia..mesti ku dah singgah oi
sikpa2..kelak ngagak ko d kl jak hehe