Monday, February 27, 2012

Pentax Analog

ingat tak lagi sy da post entri berkenaan dgn camera analog.. klik --SINI  so ini dia hasil slps film dicuci dan develop oleh wandy... tadaaaa.. no editing





taken by me


taken by me


taken by me


 taken by me


taken by me


 taken by me


taken by shichi


taken by me


taken by dino


ini lah camera yang sy gunakan


dan ini film dia yg saya pakai.. black n white SHD 100.. bukan 400 tu.. tu org lain punya.. 

hasil gamba yang saya tangkap belum hebat lagi mcm wandy dan shichi.. baru first time cuba pakai camera tu.. masih tak puas hati. nak main lagi.. 



** autopublish 10.30 am : tadika mode : 



17 comments:

[sutera kasih] said...

kacak ehhhh...kelak ktk gamba kmk k :P

EyanaNoorAzlan said...

tgn eva mcm ada magic je hasilkan pic yg unik ^^ sukaaaa...sgt nice, byk yg tersirat d sebalik pic..

AmirFX said...

Kedak pusak yang mengejutkan kmk malam tadik jak.. Mata bulat ada jak.. Kakya muka gaox... Nang sama kedak gambar pusak yang diambik ktk tok... Ngerepak inda.. haha.. Nway, kacak2 juak gambar diambik ktk... CHaiyok2! Dah master kelak leh ajar kmk... :D

My Life's Journey said...

Mat pagi yunk ..lamak dah c kesitok ehhhh .. wahhhh makin tere kitak gambik gambar dear ..kacak suka kmk tangga ..

oooo pake filem ooo kamera ya .. unik ehhh. Hasil nya kacak juak dear .. ui ui mesti besar kos kitak molah gambar mcm tok nak? ..kacak2 kmk suka :)

Elih Japahar said...

gambar d waterfront hehe..boleh tahan gambar ni, ABAHI PENTAX! :)

O CIKTEDDY said...

nice!sume nice!huhu

Kathy Tuah said...

kmk paling suka ngga gambar jam ya..x tauk kenak..hehe..

Yui Light said...

Wuuhuuu! kacak da jak gambar...nice! >w<

Nikolai said...

superb perghh

Yumida said...

aieeee..kiut kaki pusak ya lok...lain2 kaler kakinya

aReLaN said...

nice pics.saya suka bergambar tapi malas giler nak amek gambar.hahaha

fathiahRAIHANA said...

cantik eh gmbar gmbar ni !
paling suka gmbar yg ramai2 tu, nmpak styl, hihi.

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

classic.. semakin rmi gemar kamera ni :D

Jue said...

pergh raget eh smua pix2 ya!
suka pix miow ngan jam ya
stail2

Jue said...

pergh raget eh smua pix2 ya!
suka pix miow ngan jam ya
stail2

YOUsoF said...

Hasil belum hebat pun dah nampak hebat jugak tu! LAWA! ;)

Stilla Royazrie said...

kacak!!! suka ngr