Tuesday, February 7, 2012

Selamat Pagi





Pagi semua.. sempat lagi buat entri sebelum nak turun kerja ni.. 6.40 baru turun dr rumah.. malas nak turun awal sgt..  adek pun tgh nak siap berkemas jugak.. sedang sy menunggu, sy menikmati kek lazat iaitu kek butter cheese atau pun dlm bahasa melayu nyer, kek keju tettttt, sy tak tau pulak apa butter dlm bhs melayu.. :D   sedap sgt bila dicecah atau direndam dgn air milo panasss.. perghh rasa mcm setahun sy tak makan..

 nampak sangat menipu~~~ hekhekhek...



22 comments:

Fikri said...

Selamat pagi.. butter ialah mentega :D

cheqna said...

salam
memang besh..
cheqna suka gak celup ngan air teh o..perghhh sedap =)

CHU MAJORFLAVA said...

wow..nyemmm

fathiahRAIHANA said...

wahh awalnya hapdet entry, hihi .

AmirFX said...

Mentega... :D Macam kat Kopi O corner jak...

Nanan said...

kmk ska kek butter cheese nok dr mita cake house kak eva. nyaman! lamak dah xmkan. huhu

My Life's Journey said...

Hihihi mcm biak kecik jak kitak lam gambar ya ehhhh ..cantik umahhh!! tok mesti enzim yang ditelan pagi2 tok ..rahsia kecantikkan :) hihi ..


nyam nyammm ... sedap2 .. kmk rasa teringin juak mauk makan ..umi suka makan :)

EyanaNoorAzlan said...

hehe..eyana pun rasa nk tersengah tgk pic eva,,hihi...

shichisaeit said...

mintak vaaaaaaaaaa

zareliqa afiqa said...

nyummm~ nyummmm~ ^^

budak penjara said...

nmpk sngt mls nk goreng bihun ke mee ke ape kan??haha

Elih Japahar said...

Apa kaitan dgn gambar kat bawah? lol...

Semut Senyum said...

butter cake.. buat sendiri ke beli tu... lazat nye tengok

Yumida said...

nyaman hooo..mkn bercelup ngn roti lam aek.....

Redbloodsnow said...

lamakk mek sik bermastautin ke blog tok eh..hehehe. cowie yunk!

btw...nyam eh roti yaaa. ktk soh mek ngidam jak. dushhh dushhh

aReLaN said...

hahahah...lama tak makan kek camtu yang betul2 best.amboi..senyum tersipu2 nampak.

Mr.Clive said...

hahaha
slalu gak bangun awal sblm g keje,banyak sgt masa,pikir pe nak tulis kat blog...kehkehkeh... :P

LidiaSuraya said...

Tiba2.. Terasa nk mkn cheeseee came plk.. Huhuhu

Btw
Salam kenal
I singgah n follow kamu

EyqaLuvender said...

sis eva,butter tu mentega la...
comeynye pagi2 g breakfast...hehe

[sutera kasih] said...

adohehhh ngantok kmk dlm ofis tok deng hahaha

Am said...

mentega oh mentega
hehehehe
:p

Hanie Dew said...

Pagi pagi makan keke.pagi pagi aku suka makan biskut.hehe