Monday, February 13, 2012

A Suprise Gift from Princess Red Blood Snow

terkejut bila dpt bbm dr chu pagi tadi, dia suroh sy cepat2 pegi blog zie sbb ada suprise.. rupa2nya dia buatkan watermark utk sy!.. wahh so excited! masa tu masih dalam class ajar2 budak, sy curi2 masok store tempat letak beg nak tgk hp kejap..hehe tp terpaksa tggu balik rumah baru dpt on9 pegi tgk blog zie.. jom tgk watermark dibuat oleh zie

tadaaaaaa~~~!




weee i like!!! Tq so much zie!! pandai zie buatkan.. sy mmg tak reti nak buat design2 mcm chu slalu buat dan zie skrg dh berjinak buat watermark skrg ni mcm kat atas tu dia buatkan .. jelesss! hehe




psst : zie! kmk suka eyh.. rajin abis ktk.. mek terharuu!! tq so much zie!! pande ktk polah.. kmk tok susah kit nak polah benda mcm tok.. x kreatif ilak.. hehehe.. muaxxx!! lak mesti hangout makan ilek2 k.. mbak chu juakk.. dr rya mok plan.. nggu masa ktk jak deng.. mek mok pegang perut bum bum ktk.. hehe.. muaxxx!!




** sory nanti sy BW, ni baru balik dr tadika.. penat sgt.. ni on9 kejap sbb nak tgk watermark dibuat oleh zie.. hehe.. oke sudah.. nak tido petang dulu.. mengantok.. bye!.



14 comments:

aReLaN said...

rehat la cukup2 ye.saya pon nak gi tdo gak.jumpa di alam mimpi.hehehe..mata lebih kurang sama je eva ngan zie tu. :p

Masz Sidek said...

kacak watermark dipolak kak zie k kitak ya..
kreatif...

[sutera kasih] said...

cam kembar jak ktk duak hehe
kacak watermark ktk !!
jeles hehe

AmirFX said...

Mata takduak Zie sama jak Moi.. Nway, ada tgk watermark ya tek.. KAcak.. Nang girlish abis.. haha..

Azuan said...

Wah.. bertuahnya dia.. comel2.. :)

Jue said...

pergh aweks cun lam pix!hahaha mok knal ngan nama eva ya!!haha kacak watermark ya tp tdk dah tbc previous entry..haha suka gik nok lam previous entry ya hahaha

RaMa-RaMa Fareeza said...

sepasang jak upa tak duak hehe

RaMa-RaMa Fareeza said...

:)

Yumida said...

muka iras nak sama ktk 2 ya......kacak manit kt bj grey ya...

fathiahRAIHANA said...

eh gambar tu macam tadak bez aje dua2 org, hee.

wah watermark bru lg :)
tp yg ni pun comel jugak ^^

EyqaLuvender said...

sis eva dgn zie tu kembar eh?hehe

Zie Madini said...

hehe...hepi sik ktk dpt watermark ya tek? :P khas utk ktk....since mek sukaaa gilak diat header ktk n ktk cantek...ya mek boring-boring gi polah watermark ya. hehe.

Mek yunk guna teknik cut gambar pasya k teknik blending option jak utk dptkan sinaran link pink ya...hehehe.

the rest...THUMBS UP kat chu coz nya nang udah sedia edit gamba ktk kacak-kacak. ya resultnya cantik

frankly speaking, mek pun jeles juak diat watermark ktk yg mek polah ya aie....hahaha. ada kaaa..hehehe

eva said...

zie : mesti lah happy gilak2 zie.. suprise bah.. ehhehe.. lamak2 kin terer ktk lak.. bestt! kmk tok boh jak.. ada paloi kit nak molah kedak ya ahahah aie kedak ndah lok ngegeh zie hahahaha

My Life's Journey said...

wahhh mcm muka adik beradik jak kitak duak ya ehhh ..kacak zie buat ..sama 2 berbakat chu duak ya ehhhh