Monday, March 12, 2012

Aaron Aziz, Hazama and the geng d Kuching Srwk for ABPH






selamat pagi... yeay! hari ni tak keja sampai hari jumaat.. cuti skolah kan.. sronok nyer jd cikgu dpt cuti skolah ehhehe.. oke semalam turun jugak saya ke hills shopping complex sbb nak tgk aaron aziz.. mula2 sy tak tau sgt pesal apa aaron aziz dtg kuching.. tau dr tweet dia ckp dtg ke kuching.. dah sampai tempat tu rupa2 nya ada event promosi utk Anugerah Bintang PopularBerita Harian sbb tertengok banner besar terpampang atas stage ABPH - Anugerah Bintang Popular Berita Harian..



bukan Aaron Aziz sorang jer ada.. ramai lagi calon2 artis utk Anugerah Bintang Popular yg datang.. Hazama, Fadlan VIP, Azrel Ismail, Fauzi Nawawi, Fizz Fairuz, Tasha Shilla, Nur Fathia... tak sempat nak bgamba dgn suma calon.. ramai sgt org masa tu...  yang best nya jumpa srg blogger nama dia efa..xsangka pulak dia ada..hehe first time jumpa dia.. eyh hari tu penah tgk2 dr jauh tp xbrani tegor sbb malu.. hehe.. so dgn efa dan kazen dia skali gerak makin ke depan. kene tolak dr blakang ckit2, berhimpit2 bukan main lagi.. sampai efa ckp sy punya shawl kat blakang kene cium.. nampak kesan gincu.. haha.. bila da nampak ruang kecik trus selit2kan diri.. sampai ke stage lps tu naik trus cari artis nak bgamba.. xpernah buat gila mcm ni.. dah ada peluang tu so gunakan dgn sebaiknya muahaha... orite enjoy the pics k.. sory kualiti gamba tak seberapa.. huhu

me with efa (blogger srwk) suka tgk cara dressing dia.. view her blog Cerita Amoi Sepet



efa with her cousin.. xsangka first jumpa mcm geng dh.. sempat gelak2 lagi masa kena himpit...very crowded! *semput nyawa kmk* haha



nampak tak sapa bawa video camera tu yang kat depan.. wartawan melodi.. seyess dia mmg hensem walaupun muka dia seyes x senyum pun tp nampak hensem tgk raut muka dia..






fadlan mmg hensem.. mcm org korea! mula2 tak tau sapa pulak org ni.. bila sebut VIP, mcm familiar, lps google baru tau.. group singer dgn adam..


  
happening!


 '
hahahaha fizz dgn fauzi paksa aaron nyanyi satu lagu.. aaron mmg tak nak.. klakar betul.. last2 lagu awan nano dgn lagu ombak rindu.. tp sikittttttt jer dia nyanyi.. dia mmg malu nak nyanyi





sempat panggil sorang2 naik, berlakon skejap dgn aaron aziz.. ekot sukahati babak ombak rindu dan kl gangster..


tasha shila..  power jugak suara dia.. dia bawa lagu pilihlah aku by kris dayanti.. sporting



sampai terdudok kat tepi stage.. dah tak larat... suroh efa naik baru dpt angkat.. hehe.. dan masa ni lah tgh sy dudok tak larat naik, hazama berdiri kat tepi layan yang depan.. lps tu panggil dia hazama hazama.. gamba gamba.. sanggup dia dudok kejap tepi eva bgamba.. hehe.. (gamba kat atas skali)



Nur Fathia mmg cantek, makep xtebal sgt...  Azrel Ismail, model n artis baru..  suka tgk perwatakkan dia.. muka mcm remy ishak.. masa ni, lama sy tgk azrel, bila dia prasan sy pegang camera trus dia posing gitu.. sporting.. tgk cara dia mesti best kalau jadi kwn.. suka tgk dia..


bahaha.. selesai event, artis dah balik.. tgk azmi wartawan melodi ni jalan sorang2.. trus amik gamba " abg abg, nak ambik gamba.. hehe... kalo dia bukak spec tu lagi hensem..


jumpa pulak dgn detektif stailista dr murai.com, nama dia ayie.. sy tak tau pun sapa dia.. kazen efa ckp dia femes.. blogger jugak.. at first nak bgamba tp kene interview hehe



thx shichi n dino teman sy g tgk aaron aziz hahah.. sbb shichi ni tak brapa minat dgn aaron tp sanggup temankan eva.. hehehe.. balik dr tempat tu, berjalan lagi tempat lain.. yelah cutikan... hehe




xdpt amik gamba dgn aaron aziz.. xper.. nanti dia dtg lagi.. ehe


21 comments:

KiKiHanakO said...

jeles! hahaha

e F a said...

woot woot!! cepat juak update lok, kmk sik byk gmbr. tapi kmk ada ngambik video AA berlagu awan nanonanonanooo ya.. ehhehe. :))

My Life's Journey said...

Bestnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..kmk ctau pun da artis kita datang kat kuchning yunk ..bestnya ..suak tangga pic ktk ..cantik and happy gilak hihi

Am said...

wow.... :D best2~

AmirFX said...

Aaron Aziz dah nikah.. Lambat gilak ktk Moi.. haha...

♛ Dea Arematt ♛ said...

cney bh??..xtwuk crita pun..;p

namasayatihah said...

finally..eva da blog..hehe...if dpt amik pic with him msti eva cannot sleep smlm..kn dear..hee~

owhh...sungguh jealous...;P

[sutera kasih] said...

best ehhh..tp kmk dh penah begambar ngn abg melodi ya, beduak gik, jgn jeles haha carila dlm blog mun jumpa :p


tashs sila kdk kris dayanti ohhh..kacak bah nya ya, suka tgk rambutnya..

Uchi kay-f @hmad said...

cutenye evaaaaaaaaaaaaaaaa

Yumida said...

nang happening gila la....jeles i..hahaha....

Rozana Razali said...

bestnya dpt jumpa ramai artis. ^^

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

eh heliza helmi la..hehe

aReLaN said...

amboi..kemain hepi lagi eva leh jumpa aaron aziz & artis2 lain kan.huhu

Bobo said...

berpusu-pusu org.. xamik gmbr dgn aaron aziz ke?heh

Kathy Tuah said...

wah, bestnya.. mesti rami orang owh?

wanabee said...

serooonokkknyaa :D

Elih Japahar said...

Ada pi sini jugak tapi tak terjumpa Eva..mungkin tak kenal muka Eva tu..huhu

HeNRieTTa JoSe said...

bestnya....lagi best sebab org tu cuti sekolah...cemburu pula...nak cuti xdapat....

Hanie Dew said...

fadlan tu xde gambo close up ke.. hense nyeee....hehehhee..

abg melodi tu hensem la pulok.

sesak nya oii...aaron ensem jugak. hahahhaa...untungla la dpt begambar dgn abg melodi tuuu.

MisEyz BLurz said...

wahh..beznyaa..!!!xsempat mok swoh kim salam ng daknya..keke

faridah nazurah said...

haha kak eva lagi meletoppsss dari artis2..