Wednesday, March 28, 2012

Masih Trauma









ingat lagi entri lepas adek sy ada excident kreta hari tu.. ---> refresh balik entri lepas utk lebih kefahaman.. ;D Kelisa Excident Lagi ... so inilah tempat kejadian.. nampak tak garis hitam tu.. haa masa ni lah adek sy tgh break habis-habisan sampai langgar kreta kakak tu... giler nampak kesan tayar.. 

skrg huzey masih trauma.. kesian tgk dia slps excident tu, keesokan pulak kena bawa kreta sbb nak pegi class.. dia tak brapa ngam sgt nak driving viva sy.. jauh beza dr kelisa dia.. smlm dia pakai tba2 mati enjin masa traffic light hijau.. masa tu dia tgh neves.. kesian.. hopefully kreta dpt siap hujung mggu ni.. 




best jugak adek xda kreta buat masa ni.. rindu nak amik dia balik dr class.. ngeh ngeh ngeh..

hahaha.. teringat dgn bedio ni .. masa huzey baru lulus P tahun lps.....----> entri : My 2nd Vlog






23 comments:

Elih Japahar said...

Wah, masih ada bekas tayar tu..kalau belum biasa sgt bagus jgn biarkan pandu sorang lah, kesian adik tu masih trauma..

eva said...

elih : terpaksa jugak dia drive.. sbb sy kerja.. adek sy sorang lagi pun kerja.. what to do..

KiKiHanakO said...

Hehe yg penting kene berani. tapi yg lbh pntg, bideo nang bleh tahan, bila kt nak polah gia juak. hehe

Uchi kay-f @hmad said...

huzeyx3...............carefully & hope will be fine to drive..

si kakak jgn riso..sume pasti akan baek2 saje...senyum byk deh...

psst,ape khabar eva? emm..opss..hihihihi..6-*

Nanan said...

kesian huzey~ mun kmk, ntah2 alu xmok driving agik. hehe

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hmm bahaya gak tu.. hope dia be strong :)

Sya Syazana said...

muka sis macam Ji-yeon T-ARA lahh..

Bunny Nur Riena said...

wah masih ada kesan tayar dia tu yer.. nilah yang saya takut nak belajar drive ni... huhuhuhuhu...

mrs. daydeck said...

tiap kali melimpas tak org nangga lepak tayar ya.

namasayatihah said...

alooo...tkpe..accident is part of driving xperience..been there..cuma kna brani lg n becareful..huzey boleh!!

My Life's Journey said...

Hihi mcm kmk ..kmk dah c sentuh da keta kmk yunk .. dah c berani dah kmk .. orang sitok embak keta bahaya da juak ..

harap adik kitak hilang traumanya .. cian nya ..wahhhhhhhhhhhhh comelnya bella ..mun kucing kmk ne mau duk diam mcm ya hihi

Masz Sidek said...

kmk hampir2 eksiden ada... dekat bulatan dbku...
insya-Allah lamak2 kelak ilang traumanya...

***relex li jak pusak ktk dlm moto ya...***

[sutera kasih] said...

olatedahhhh sian huzey..kmk pun msh takut2 juak nk drive dikpun, jd sgt fhm prasaan huzey huhu

Salwa said...

before bawak kete..bace la doa. InsyaAllah perjalanan kita sentiasa selamat. :)

Abg Stalker said...

Bagus jgk trauma,sebagai pengajaran.Lelaki kne kuat,biar dia belajar kawal keadaan. :)

Yumida said...

si bella ya da juak? hadoii..jd jpj nya kah..hihi...x berolah nya hooo engkah lam keta...good girl!

Isyatilla Idris said...

wahh.. baiknya kucing eva.. dduk diam2 je. blh bwa pegi jln2 slalu la cmni. hehe :)

c'axoera ヅ said...

kena gak berani kan diri...kalau tak sampai bila kan

AmirFX said...

Amoi! Soh adik ktk mandik bunga jak.. haha.. Guro jak aaa.. hihi.. Take care next time...

O CIKTEDDY said...

insyaAllah lame2 hilang la trauma tu..hehe

e F a said...

teringat mek lok trauma excident... tapi lamak2 ok lah nya ya..

HeNRieTTa JoSe said...

sian adek....xpe2...nanti2 biasa la dia....tapi kesan tu masih nampak yea...tkut juga klu rietta jdi adek...

NABIL said...

okay. sangat bersimpati. tapi dalam bersimpati tu ada jugak lucunya. bukan main posing si bella tu. HAHAHA