Wednesday, March 21, 2012

Nazzie n Kiki Hanako


my darlings...

Nazzie
























rupanya kiki hanako ni berkawan dgn nazzie.. bla saya update kluar dgn kak kiki hanako, nazzie jeles sbb dia xda.. bila sy kluar dgn nazzie, kak kiki hanako jeles pulak.. so bila kita bertiga nak kluar sama.. hehehehe





18 comments:

namasayatihah said...

Ok..xsbr nk snap byk2 ngan awk...ha3..


P/s : love ipad...hee

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

amboihhh kemain lagi dia brgambar..huhu

AmirFX said...

Nang suka bergambar ktk tok oo.. haha.. Amoi! Ada eksesais ktk ritok tek?

EyqaLuvender said...

kite pon jeles la tgk gmbr2 tuh sis...
wanna take picture with u too :(

ZYASH said...

Bila nak kuar ngan zy plak....hehehe.

Bunny Nur Riena said...

wah wah wah.. best nye dapat keluar ramai2...saya jauh diseberang lautan jadi tak dapat la nak join2.. kuikuikui..
saya paling suka dengan minuman ada love2 tu.. meh sini satu..

My Life's Journey said...

wahhhhhhhhhhhhhhh bestny ajalan2 dan begambar sama ..seronok2 ... ingin juak mau bergambar gan kitak dear :)

HeNRieTTa JoSe said...

hehehe....klu macam tu....kena la kuar bertiga....

Kathy Tuah said...

kmk pun jeles juak..mok ambik gambar dgn ktk juak..huhu..

Bunny Nur Riena said...

Nak juga nak juga.. huhuhuhu..

KiKiHanakO said...

mesti sikda idea nak update. gaagga!!

Hanie Dew said...

kurunya kaki korang. *jeles tahap gaban ni*

O CIKTEDDY said...

wah...3 gadis yg jelita ♥

e F a said...

kmk suka tgok shawl ktk ya eva.. :) kacak!! cney ktk beli??

syafiqakarim said...
This comment has been removed by the author.
HeNRieTTa JoSe said...

ps....dah lamer nak tanya, tapi asik lupa saja...macam mana nak buat supaya bila orang klik pada komen akan rus ke page kita, bukan ke user profile seperti biasa?

macam eva punya nie...thanks yaa...

Yumida said...

org dara nk pegi rawon2 la ya

[sutera kasih] said...

kacak tudung ktk deng ! hehe


lamak kmk sik BW deng, busy aieee..tok curi2 masa jak tok huhu