Tuesday, March 20, 2012

sepantas kilat






salam.. hai semua... sy buat entri sepantas kilat.. lama betul tak update.. wah rindu beno.. masa x update byk sgt idea nak buat entri.. bila dah buat update suma idea hilang entah ke mana.. sy buat entri pa yang ingat buat masa ni jer.. sy betol betol minta maaf sbb tak jenguk blog korang.. rindu nak bc.. mesti byk ketinggalan isu2 masa kini.. chewah. xtau nak ckp apa.. alhamdulillah.. assignment dah hantar.. skrg dh tgh bulan tak sabar nak sampai hujung bulan dpt gaji sbb awal bulan april sy turun g KL!!!! 5-8hb april... 4 hari jer.. kejap betol..


oh tidak sabar nak ke sana.. saja dtg bercuti2.. reward utk diri sendiri nak g sana.. away kejap dr tempat sendiri segala stress.. lagi pun kira mcm present befday sy nak g sana... yg penting nak jumpa blogger kat sana, hanie n jue, tihah, shazuan, yuyulight, eyqaluvender.. harap dpt bertemu dgn korang yer.. ;) nak jumpa jugak blogger lain kalo sudi hehe..


bila lappy dh direformat semua hilang.. so kene pegi blog chu majorflava (my fav designer)  lagi sbb nak save watermark yang sy upah dia utk buat then kene download google chrome dan photoscape.. yang lain2 nanti download.. semua kena buat dgn sepantas kilat.. hoho...


oke dah.. nak tido.. esok bgn awal. kene tido awal sbb xnak penin.. sy sajikan gamba2 baru2 ni yer.. x letak watermark sbb photoscape lama nak tunggu habis dlot.. huhuhu..



 bella playing in my closet..

 she's sleeping.. setiap kali balik dr keja, dia mesti nak tido sama..

 toilet bella ya comel dan tertutup.. hehe


 i love her so much..

 kenduri dgn adek..


anak buah kepada shichi my dolly friend.. tak silap saya.. umo 4 taun atau 5 taun.. rasa nya 4 kot.. dia ni suka bgamba.. apa lagii.. snap utk dia.. hehe.. comel!! suka!!



dalam xsedar tgh update sudah pukol 12!!! goodnyte everyone!!


addict dgn lagu ni.. wohooo.. bye!!





jaga diri, jgn sampai sakit, minum air byk2, senaman slalu, senyum slalu..fikir positif dgn smua org.. yeah!!







22 comments:

Uchi kay-f @hmad said...

gunite.......eva!!!

namasayatihah said...

sbr yer syg..insyaallah kita jumpa..byk story..hee~


p/s: mata awk coklat..nk pinjam...hee

-_-

Bunny Nur Riena said...

Wah.. comel nya meow tu.. kirim salam peluk cium kat dia ye.... cantik nama dia tau.. :)

Sherrie Pui said...

cute girl!! I like the kitty too!

Azuan said...

Update pun yer.. :)

sy pun rasa2 awal bulan 4 nnti turun KL gak.. hehe.. ada kesempatan leh la jumpe.. hehehe

Azuan said...

Update pun yer.. :)

sy pun rasa2 awal bulan 4 nnti turun KL gak.. hehe.. ada kesempatan leh la jumpe.. hehehe

Am said...

ow, dtg kl.. blh jumpa eh.. hihi~

Yumida said...

kacak eyeliner ktk..cm doodle...rantei bella cam rante pusak kmk...adik ktk cam plakon korean..

Hanie Dew said...

aku pun terbaca dengan sepantas kilat.boleh.terpengaruh ngan caption ko.hahaha...cepat lagi dua minggu je dear kite nak berjumpa. set tarikh nak gather.nnt bole set tempat jugak. ada yang dah start kelas kene inform awal kot. bella oh bella luna. comel nya kau.tgk bella je aku rasa nak bela kucing tau tak. toilet dia comels.

ZYASH said...

Wah...rindu...miss u so much...rajin2 updated yer....

Hanie Dew said...

Laju kemain reply laptop dah sehat ekk..hahaha..

Jgn pecut di tmpt dan waktu tak sepatutnya....hahahaha

Kathy Tuah said...

cutenya pusak ktk ya eva..

Uchi kay-f @hmad said...

mata eva sgt mengasyikkan taw!

psst,jelesnye urg tu dpt pi KL...patutlah kemaen eksited si hanie_dew!,xpelah sya doakn eva slmt pergi dan pulang dgn slmt..Amin!!!

AmirFX said...

Haha.. Take care aaa.. Jangan lupak eksesais sikit2..

Elih Japahar said...

Wow! comelnyaaa..hehe..cantik nombor 555 tu, mcm Ben Ashaari jak ya..hehe

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

nak colek bella! hehe

faridah nazurah said...

heee kim salam kat adekk tu ye.. ehh ehhh kat bella.. hehe :P

Uchi kay-f @hmad said...

zuan: ehem ohh nk colek bella iye, silekan..tapi,eva jgn colek arr...nnti gua kecek dgn wanieq...lalalala....opss puan hanie..kite sekongkol mahu?...bhahaha

HeNRieTTa JoSe said...

cumilnya bella....hehehe....

[sutera kasih] said...

ktk pegi KL ka? kirim salam sidaknya smua..kmk lom dpt pegi KL gik..tedah bah kmk lom keja huhu

Hanie Dew said...

takmo sekongkol ngan uchi. aku ngan eva dan yg lain lain nak pegi enjoyyyyy

~tRah~ said...

kiutnya kucing tu..!^^