Sunday, March 11, 2012

sepetang ke malam bersama blogger KIKIHANAKO

selamat pagi semua! wahh awal sy bgn hari ni.. nak tido sampai tghari pun x dpt.. dah biasa bgn awal pun.. huhu.. hari ni aaron aziz ada kat kuching.. pukol 3 nanti ada kat the hills shopping mall.. teringin sangat nak bgamba dgn dia, kalau xdpat bgamba tgk dr jauh pun xpa... nak tgk real  eheheh






petang semalam kluar dgn blogger otai srwk.. nama dia KIKI HANAKO.. kenal tak? kalau blogger srwk kompom byk yang kenal.. semalam masa tgh tido petang.. dpt kol dr KIKI HANAKO.. terkejut.. tba2 dia ajak g minum.. apa lagi ON jer.. hehe pening pun dah kurang.. lama dah tak kuar rilek g minum.. ni pun first time kuar dgn KIKI HANAKO.. slalu tweet jer then jumpa skali tp kejap jer salam n bye.. haha.. 



slalu g blog dia as a silent reader.. hehe.. dia dah lama blogging.. xsilap saya akhir tahun 2007 sampai skrg huishh lamaa.. muka KIKI HANAKO ni macam artis indonesia.. muka classic!! seyes!! cantek dan ayu jer..suka tgk dia.. no wonder byk org amik dia utk photoshoot.. nak jugak photoshoot dgn kak KIKIHANAKO boleh tak kak? ehhehe 



first tym jumpa nervous, xtau nak ckp apa.. sbb takut sy ni memboringkan.. lps tu malu2.. tp enjin dah nak panas, asyik gelak jer tak benti.. sama kepala suka nak gelak lagi satu yg best suka bgamba.. haa eva pantang sapa2 yang suka bgamba habislahh.. sronokk!! jom enjoy the pics ** segan bgamba dgn kak kiki sbb dia pandai bgamba, sy men hentam jer.. haha










tq so much kak kiki for the gift.. xsangka pulak hee.. ;)


ada masa kluar lagi k.. hehe.. sronok kluar dgn kak kiki.. ;)






15 comments:

KiKiHanakO said...

alahaiiiiiiiiiiiiii.. comey betoi kitorang ni kan. haha!! makseh juak teman kmk kuar ~~ ;))

Elih Japahar said...

Selalu pusing2 kuching, tak pernah jumpa korang lagi...kalau terjumpa, nak snap picture jugak mcm artis lah katakan hehehe..

My Life's Journey said...

Hahahahaha ..wahhhhhhhhhhhh bestnyaaaaaaaaa ..kmk c tau tenang kiki tok yunk ..kmk tau kitak ..zie ..chu ..shinci ..adam n amir jak yunk ..wahhhhhhhhhhh best2 :)


kacak kitakorang dlm pic ya .. kamera pun cantik ..suka2 :)

[sutera kasih] said...

kacaknya ohhh..kmk pun suka ngganya, mun da rezki, mok jmpa juak ehh :P

ZYASH said...

Dua2 comel...sukenyer..nak terjah blog dia lah jap....

hani apandi said...

kak eva bila nak molah tutorial shawl gik? mok nanga gine ktk ato shawl ya hehe

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

huyoo comelnye blogger ni :D

Bunny Nur Riena said...

wah bestnya korang yer... :))

namasayatihah said...

semua pic di atas sy da "like" hehe..btw, am looking forward blog post eva psl aaron...hee~

p/s: pudding cam mmg best kn..;D

AmirFX said...

Muka Kak Kiki nang ada kedak Dian Sastrowardoyo... haha..

ztie said...

aie... nang duak2 ktk duak tok kacak koh.. mata ktk org kacak.. heehhe

Hanie Dew said...

hualaweh...cun seyh kiki. umur dia berapa. kang terpanggil kakak pulop. ops.. hahhah..dua dua pun comel.

WaWa said...

Ok, klua ngan kamek gik eh. hehe. :P

faridah nazurah said...

okey! jeles bila tengok spaghetti tu! nak jugak!

khairul akmal bin azman said...

ini blogger otai sarawak ek..

baru taw ..