Sunday, April 15, 2012

Battleship Movie




Movie Night : Battleship
Ranking : 7/10








gila mmg best crita battleship.. mula2 seram tgk sbb tak tau apa benda turun dr planet lain.. menakutkan jugak..tp ending mcm cepat sgt.. xper.. tp enjoy tgkk..  Rihanna pun ada blakon jugak tp bukan jd heroin.. jg angkatan laut saja.. hero? wow hensemm!! :D


sbenarnya sy fobia tgk crita robot2 mcm ni.. fobia sejak tgk robocop dulu.. masa kecik2 kan.. then pernah skali sy hampir terlanggar oleh sebuah lori giler besar punya.. yelah masa tu masih kecik.. darjah 4 masa tu kot.. hari tu mak pesan beli telor kat kedai runcit apek tak jauh dr rumah.. so pakai basikal.. malam pulak tu.. tgh kayuh2 tba2 lori besar masok selekoh bukan main laju lagi.. sikit nak bergeser dgn sy.. so jatuh tepi jalan.. tu yang bila tgk smlm mcm tgk crita hantu.. bahahaha..


korang tgk lah crita ni yer.. mmg best.. sbnarnya mlm tadi janji kluar tgk movie dgn adek2.. tp sorang nak pergi kenduri kwn dia.. tak best kalo tak pergi sama skali.. so tuka plan utk mggu depan.. kemudian kebetulan kwn sy baru sampai kuch smlm, ajak kluar nak jumpa.. bukan dia sorang jer tp satu group dia.. rasanya semua dr USM di Kubang Kerian, kampus kesihatan tp dia sorang jer dr srwk.. hehe.. agaknya diaorg dtg sebab ada program. tak ingat dah pogram apa.. hehe.. yg penting jumpa hee



 me and ezaty

pesal muka sy mcm sombong.. hahaha.. kdg2 hanya krana gamba pun boleh jd isu kan.. 


pelajar2 pintar dr USM Kubang Kerian



   lps movie pergi makan kat Planet Sambal.. order mee hong kong.. tak habis sbb pedasssssssss sgt2!



bye2.. nak tido petang. kenyang lps makan tgahari.. simple jer masak hari ni.. ayam masak kicap dgn telor n nasik.. korang makan apa? ada resipi baru? hehe...




18 comments:

Yui Light said...

Rindu mok makan kat planet sambal T_______________T

eva said...

yuyu : olololo blt kuch gik

Uchi kay-f @hmad said...

lah dah tingu rupenyee..........

teha said...

teringin jugak nak tgk cite tuu.. hehehe :)

Haw said...

bestnya

Blog Panjang said...

best movie tu ! tak sempat lagi nk tengok.

Kathy Tuah said...

best owh cita tok..kmk pun baruk nangga marek..hehe..

Yumida said...

org dara pg rawon2 eh....

ciksengeh :D said...

u're so beatiful :)

menarik lah cerite tu .. kene tengok nih !

elyna mirsada said...

cm bez je,tp blm sempt tgk.hehe

Elih Japahar said...

Kmk dah tgok cita towk..curi masa rehat opis tgah hari haha :D kmk tgok dkat Lotus Riverside jak..best, up sikit 9/10 rating lah sbb suka dgn hero yg nakal dan bengong skit tp bijak..burito chicken? hehe

AmirFX said...

Sik ajak kmk sekali.. Mok tgk cerita ya kelak... hihi...

namasayatihah said...

like!!eva wear palazzo ke skirt tu??

aReLaN said...

battleship memang best.hohoho

[sutera kasih] said...

kmk blom tgk gik battleship..kelak mok tgk la hehe

CHU MAJORFLAVA said...

wa..best dapat berkumpul ngan member..i wish weekend mek free & dapat spend masa ngan member..=((

Am said...

crita Battleship nang best.. bgi kmk 8/10 cuma ending jak xbrapa.. hehe

Hanie Dew said...

fuuhh...aku bagi movie ni 10/10..mmg maveles habis. mmg menepati expectation aku masa tgk trailer. hero dia actor yang sama dalam john carter.

nak tgk lagi..sape nak temannn..hihihihi