Monday, April 23, 2012

Huzey


Sapa Huzey? adikku yang macho..;D nama ic dia huzaifah.. tp dia nak org panggil dia huzey.. baru ada stail ckit haha.. 





semalam Huzey dah balik miri... jeles dia dpt balik awal.. sbb class pun dah habis.. tinggal study week lagi.. tp ada reason jugak nak balik sbb adek perempuan sy seorang lagi dr KL balik utk graduation dia sabtu ni nanti.. dan saya pun balik hari jumaat ni.. ayah nak semua anak2 dia balik utk hari penting ni.. weee sukanyerr bila semua dpt bergumpol.. alhamdulillah ;)




oke nak sajikan korang gamba Huzey hahaha.. sengaja nak letak gamba ni nak kenakan dia.. gamba ni masa nak hantar dia pegi airport.. jadi dia nak kluarkan kunci pagar dr poket tba2 terjatuh, kebetulan sy tgh tangkap gamba.. saya gelakkan dia bukan main lagi.. hahaha! haishh rindu pulak dgn si dia.. sapa nak buangkan sampah kat dapor kalau dia xda nih?  ;D







hilang ke"macho"an mu hahahaha! but we still love u bro! hahaha




ingin nak ada abg.. tapi adek mcm abg pun oke jugak.. ngehee beza umor 5 tahun..
tak sabar



32 comments:

Rann said...

hihihik ~

(laen macam jer bunyi gelak saya)

muahahah .. oitt! x dok pike len = =! hahhaa

teringin nk ader abg iyer .. hurmm .. ran pulakk teringin nak ada .. KLIK sini je laa http://rann-sharingiscaring.blogspot.com/2012/04/easy-come-or-lazy-is-coming.html

huhu

KiKiHanakO said...

Steady huzey! tampan

ZYASH said...

bila dah besar2 mcm ne, adeq pun dah mcm abg...

Yumida said...

adik ktk cm actor korean..pewit....

elyna mirsada said...

a'ah..sy pn teringin nk ad abg..tp ad adk laki pn..bersyukur der..hehe

~Sweet Honesty~ said...

nang cute mata ya..(^_^)

ciksengeh :D said...

kakak n adik sama hensem n cantik ! hehe :D

wan niahix said...

ng kck... ^_^

nya mbik kunci nk gugok ya pun smpt snyum... ^^,

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehe gaya rockstar!!! :D

aReLaN said...

uish...mata dia.nasib baik la saya laki2.hehehe...saya takde abang,takde kakak.nak kakak!!!!

happy eim said...

sy semua ada. abg, akak, adik..

^^

AmirFX said...

Amoi! Adik ktk duhal sama study ngn adik kawan kmk..

Zie Madini said...

ensem nya ow. ala² muka ashraf sinclair :D

CikNana said...

kim salam adik..hehehhehehehe

CHU MAJORFLAVA said...

hehe...sayang abg mek dah ninggal..mun nya hidup dapat jadi abg ktk..muka sepasang huzey.

Masz Sidek said...

heheh... adik laki tok.. biasanya nampak nya kedak abg... kita yg kakak tok biasanya kedak adik... macam adik kmk juak... dahlah badan besar dr kmk... ;p

O CIKTEDDY said...

korang berdua ni comel la! suke cik tngok =D

Riena Haiqal said...

hensem nya adik eVa.. hikhikhik..
kelakar la tgk gambar dia tengah ambik kunci tu... hilang kemachoan.. :) jangan marah yer

[sutera kasih] said...

apa yg tak sabar?????haha


duhal..huzaifahhh..huzey huzaifah, kacak gik mun dgabong aisehhh hehe

namasayatihah said...

Huzey ni sebya my brother kot...kacak..mcm kakaknya kn dear...;)

Nina K's Luviee said...

cutenyer blog...jom follow my blog,i will follow yours http://nina-wns.blogspot.com/

hamzah ian said...

fuhyoo.. henseng...

Cik FaRiZaM said...

sama la muka korang. nama pon adik bradi, sy ngn adik beze 8thn :D

singgah n follow

dr
http://afasz.blogspot.com

asha said...

huzey.hehe.moden sikit bunyi.
rupa ktk 2 macam sebaya jak.:)

Kathy Tuah said...

kmk ingin nak ada adik ^^

xila riston said...

ingin ade abg jgk. eh kim slm adik ahhhhhh *malu ;p

My Life's Journey said...

Hihi ... best tangga kitak duak yunk ..cute da juak .. adik n kakak sama2 ohsemmm ..cantik dan tampan :)

Wawa Tasliman said...

machonya.. :)

hani apandi said...

mata ktk 2 sama!

Pykaa Pdott said...

comeyh adikk eva . hehe :p

Hanie Dew said...

begaya giler huzey dgn gitar tu. cair jue kalau baca entry ni. hahahahhaa

ucupiza said...

Huzer ni ke yang ada video die drive tu??