Wednesday, April 25, 2012

i miss her, Dyomera



yeay! lusa balik miri.. xsabar nak sampai hari jumaat. walaupun xlama kat miri... atleast dpt melepaskan rindu dgn keluarga dan kwn rapat sy dari sekolah rendah dulu.. lama tak balik.. last balik hari tu taun lpas.. bila ek? dh tak ingat.. heee.. lama xdgr khabar dr dia.. kalau jumpa mesti soklan ni first yang kluar " how's your life'?? so po pet po pet crita dr A sampai  Z.. hehe


kenal dyomera dr skolah rendah.. rumah pun tak jauh, sederet.. dr situ mula rapat.. sama2 turun dan balik dr skolah tumpang kreta.. kalau ada gaduh kejap, xnak turun skolah sama2 haha.. balik dr skolah pagi, petang2 lepak kat rumah.. selang seli rumah dia ataupun rumah sy.. suka tido kat bawah pokok rumah dia.. sedap angin sampai tertido.. lps tu malam tuisyen dgn mak dia.  kdg2 buat roti canai sama2 then teman dia jual roti canai sampai usha2 budak lelaki hingusan yg budget hensem rambut belah tengah.. haha.. rindu nak makan donut dyomera. pasal kek mmg no 1.. sedap!.. pernah skali ajak dyomera main rollerskate sampai kaki dia patah sbb first time dia main.. sebulan dia tak turun skolah kalau tak silap sy kan dyom.. lupa dah.. haha.. wah rindu sama kamu dyom!!


me n Dyomera.. gamba2 raya tahun lps.. really miss her bila tgk gambar2 ni.. lama tak jumpa.. tak tau pa crita dia skrg ni.. dia pun sama jugak nak tau crita saya. u know kan the feeling bila lama tak jumpa..  super excited.. 









dyomera!! rindu ngn ktk aie.. weekend mek balit!!



16 comments:

ciksengeh :D said...

kite pun dh lame xjumpe best friend kite .. hukhuk

Mr.Clive said...

Miri!my hometown!!!heheehe XD

Rann said...

dia tinggi dari Kak Eva .. ^__^

hani apandi said...

kecik jak ktk kak eva heee.kmk pun balik kpg mesti excited nak nemu dak kawan mek hee

Isyatilla Idris said...

hahak. comel je bila ingat balik masa zaman kecik2 kann.. :)

namasayatihah said...

rindu si kecik eva ni..hehe~pretty in blue!!

Riena Haiqal said...

comelnya dia... lebih tinggi dari kitak ya eVa.. (tengah belajar cakap sarawak).. hihihihi..

My Life's Journey said...

Aieeee .... tinggi bena kawan kitak yunk .. tinggi lampai uuuuuu ..

ktk nampak ayu n kacak pake bju kaftan ya yunk .. i like ..

kmk pun rindu mau chit chat gan geng lamak uhuk uhukkkkkk :(

teha said...

syok nyee kan dpt jmpe kwn lame.. hehehe :)

[sutera kasih] said...

unik namanya, kirim salam :)

Zie Madini said...

nya kedak muka blogger friend mek yg bernama Ara :)

AmirFX said...

Lenkali pektis lok men skate... Kmk belajar dari nangga kawan kmk gugok juak ria tek.. :D Rindoo ngn ktk juak Amoi... :p

Yumida said...

kacak manit bj biru kt ya eva....

O CIKTEDDY said...

slalu mmg x puas ngok kak eva..manis sngt!

wan niahix said...

Happy Friend lah tek nak... hehe...

klk2 jumpa gk lh ya...

n lupak mdah,
hewan kdk udang rah blog kmk ya, kmk org nunggah nya 'mang'... benda ya akan diambik dari dalam sarang nya mun air 'wharp'. 'wharp' ya air pasang... hehe...

<-- xpndey glak kaka mlyu s'wak...

CikNana said...

eva..cantik baju tu eh..he