Thursday, April 5, 2012

Jalan jalan ke KL






Yeah Sudah sebulan awal beli tiket ni.. Hari ini saya fly to kl.. balik dr keja trus pergi airport tengahari nanti.. sbb flight petang.. g KL saja dtg nak bercuti..  lagipun hari jumaat cuti.. so 4 hari jer kat KL.. hari ahad baru balik.. walaupun sekejap atleast pergi tempat jauh kejap... huhu xtau dpt update tak masa kat sana.. harap kat rumah kazen boleh on9.. ehhehehe.. kalau xdpt update pun, dpt bc pun cukup.. 


best tak gamba (gamba taun lps) atas tu boleh amik gamba sedangkan xblh bergamba di kawasan lapangan terbang... tp yang ni pakai lomo.. hehehe.. camera lomo tak nampak sgt mcm camera sebenar.. boleh lah curi snap.. lagi pun camera lomo manual pakai film.. 


okelah bubye.. ;) xdpt nak update entri pjg2.. sbb penat sgt harini.. huhu.. bye2..





17 comments:

Riena Haiqal said...

wah.. bestnya dapat jalan jauh2 yer.. jangan lupa beli ole2 dari sana ye.. hikhikhik.. :)

AmirFX said...

Amoi! Wasehhh.. Selamat melancong aaa.. Jangan lupak oley2.. haha.. Take care..

Uchi kay-f @hmad said...

slmt berpergian.eva..

My Life's Journey said...

waaaaaaaaaaaaa bestnya ..nak ikutttttttt ..nak ikut ..hihi pangg!!

umi harap dear chat dan gembira kat cnun ..yayyy ..

ciksengeh :D said...

wahh .. bestnye die .. hihi .

Rann said...

selamat beronok-ronok. ^^

[sutera kasih] said...

bestnya eva dpt jalan2 pegi KL :)

Yumida said...

slmt bercuti eva...kongsi ole2 ngn kmk org

aReLaN said...

lor...tak gtau awal2.kalau tak leh gi sambut kat airport.dekat je lcct n klia ngan nilai ni.hehehe

e F a said...

eva beli ngan kmk roti gardenia lok, lak brik duit.. :)) selamat bercuti oiii.. best ehh

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

tak berpeluang nak jumpa heliza helmi..

L@dyKichiMachiko said...

besttttttttttnyaaaaaaaaa!!!!

lisa said...

tertanya tanya knp x boleh snap pic kat situ eh..

Elih Japahar said...

Dah balit kuching kah? roti gardenia jgn lupak k..ekeke ^_^

O CIKTEDDY said...

welcome to KL!haha

elyna mirsada said...

cntk kasut n bag ur kazen tu..i follow cni ek..

HeNRieTTa JoSe said...

hehehe...tu yang untungnya pkai lomo...xmacam camera betul...sangat cute design dia....