Thursday, April 19, 2012

My Weekdays



Weekdays korang macam mana? bekerja? bercuti? menanti kerja baru? kekelas? ada word kekelas ke.. haha awal pagi bgn pukol brapa? .. macam saya My Weekdays, hujung minggu lain crita ek..  oke..bgn pukol 5 bersiap sedia utk suboh dan lain2.. then turun pukol 6.30 pagi.. sebab perlu sampai kat tadika antara 7.00- 7.15.. awal pun boleh tp slalu sorang cikgu tu bukak pukol 6.40 mcm tu.. janji tak lambat melebihi 7.15


macam biasa kalau rakan kerja bawa pergi makan breakfast dulu, kena turun awal.. pukol.. 6.10-6.15 dah turun.. dlm 10 minit baru sampai.. tempat biasa kita org slalu breakfast tak jauh jugak dr tadika.. 5 minit dah sampai.. bolehlah borak2 sampai 7.10 then trus pecut ke tadika sampai 7.15 vroooommmm~~~~~~








ingat gamba wordless wednesday smlm.. ini bukan kaki yer.. ini lengan sy.. mak ai kalau kaki kurus nyer mcm kaki SNSD hehheeh.. malam tu lengan saya kena cakar oleh bella.. sebenarnya sy dan bella tgh main then tba2 bila bella jd ganas, xdpt control so dia jadi mcm tu.. bella memang mcm ni.. dgn kucing lain pun macam tu gak, mula2 dia oke lps tu jadi bergaduh.. sbb tu bella takda kawan.. sbb dia tak pandai main dgn kucing lain.. boleh jadi gaduh..  lagi satu lupa nak anta bella pegi grooming.. bg kuku dia potong.. hehe..






mata kembang, hidung kembang, bibir pun kembang, muka pun kembang.. yelah bgn awal pagi.. muka awal pagi mengembang haha..



currently listening to this song.. sesuai dgn mood skrg.. lyric xda kena mengena langsung.. suka beat n melody..  santai2.. 






28 comments:

Kathy Tuah said...

teringat masa praktikal di pustaka dolok,nang awal pagi turun..agik2 kmk diam di area batu kawa..nang mok turun awal..mun x banyak jak keta kat area petra jaya ya..

elyna mirsada said...

ingtkn bella tu nama owg,,upenye cat...hehe

namasayatihah said...

eva dear...gelapnya da kua rumah...sy bgn pn pkl 6am n kua rumah at7am..hee~

Yumida said...

kmk pn ingat kaki...ganas na permainan bella ya...

Elih Japahar said...

I like ur smile ^_^

O CIKTEDDY said...

kasi potong kuku bella!haha

My Life's Journey said...

Garang juak bella ..meh kmk kiss nya ..cpa yunk ..walaupun nya ganas .. nya tetap comel dimata kmk hihi ..

uuu knk ubat ya yunk ..lak mun lambat c bait nya lak ...

kmk alu berparut ditangan tegal abu ..kmk dokongnya .. nya terkejut tga cicak alu terkokot kukunya kat lengan kmk ..cpa yunk .. janji nya jadi buah hati mpengarang jantung hihi

Riena Haiqal said...

alahai cakaran meow2 rupanya.. sakit tu..
masih gelap lagi yer kalau jam 6 macam tu..ingatkan malam... kalau kat labuan ni dah terang benderang dah..

asha said...

:)..semangat cikgu ehh.hehe.awal ktk trun o..jln pon gik sunyik tapi rah tabuan jaya@pending..hem, dah nk mula jem lah.huhu.
kesian eh diat lengan ya..

[sutera kasih] said...

eva eva..hehe
ratu meow bah ktk tok :)

Hanie Dew said...

gelap gelap dah kuar bekerja. lambat terang kan kalau kat borneo.

ganas betul bella ni. macam bella twilight je. hahahha..

takmo kawan bella la.nnt main main tetibe die cakar kang..eee..

Hanie Dew said...

video tu jangankan ko, kitorang yang shoot, edit dan tengok bekali kali pun tekejut. hahahha..

Zie Madini said...

nang gaok si bella ya..hehe

~Sweet Honesty~ said...

knk gaok gilak c bella?? haha..

ciksengeh :D said...

awalnye bangun ...

Elih Japahar said...

Jom Spring esok :-) kitk nangga battleship mau sik

wan niahix said...

suma kembang tek nk... hehe...

kurung lam blit jk si bella ya... ^_^

Bobo said...

alamak, seriau lah kena cakar dgn kucing.. kuku die byk kuman..

shidi shah said...

igtkan gadoh ngn gangster mane td..hahah

Hanie Dew said...

hahaha..aku lgi la bekali ganda frust. hahahha.. xpe ada rezeki jumpe la kite. nanti gawai jue ada balik kuching. janji la ngan die.

aReLaN said...

ganasnya la bella.adoiyai...awalnya la.saya time tu tengah syok tidur lagi.masuk keje pukul 8.15.hehehe

Santri T.P.I.N.I said...

salam kunjungan... habis tangan kena cakar dengan kucing, cepat2 letak ubat...get well soon!

ejulz said...

sbb ya kmk x berani ngan pusak.. hahaha

lisa said...

cantiknya sis ni :)
first time dtg sini, sila bagi hadiah cepat! ;p

Ini Kisah Tia said...

mak aihh .. ganahnye kucing .. hehee ..

Ika Abdullah said...

nangggg awal abis ckgu takika tok trn keja. huhu.

AmirFX said...

Amoi! Wahhh.. Terer juak ktk driving sambil ambik gambar... Nway, muka ktk nampak kembang semua ya tang kiut jak... Kedak teletubbies.. haha..

CHU MAJORFLAVA said...

hehe..pkr betis..adeh2..lucu