Wednesday, April 11, 2012

NamasayaTihah


NamasayaTihah adalah seorang blogger yg baru sy kenal.. rasanya sebulan kan tihah . lebih or kurang.. lupa lah dear.. hehe sory.. .. tp saya panggil dia Tihah jer.. nama  " Namasaya Tihah" tu nama dalam blog dia hehe.. nak crita skit pasal dia hari ni sbb hari sabtu yang lepas masa eva d KL dah janji nak jumpa Tihah.. sebenarnya byk blogger nak jumpa masa tu.. tp rezeki dpt jumpa dgn Tihah jer.. masa tu ingatkan xdpt jumpa.. sbb jauh lps tu hp pulak low batt.. nasib baik Tihah sanggup dtg jumpa saya dekat Curve.. sbb sy xleh pergi jauh.. transpot xder..



first time jumpa Tihah.. comel jer org nyer.. sweet tgk muka dia.. suara dia lagi comel.. seriouss! ayu sgt.. hari tu sy janji nak pakai maxi dress nak jumpa Tihah tp masa tu xsempat... sy simple jer pakai jeans, malu sy.. n tihah nampak cantek pakai dress... xper janji jumpa.. hehe.. masa jumpa tu trus dia bagi hadiah.. tq so much dear tihah.. ;) susah2 bg hadiah birthday.. hehe.. lps tu sy trus bawa shopping dgn Tihah dekat flea market.. wahhh Tihah rupa2 nyer mmg pandai memilih kaler n bj yg sesuai... masa shopping sy asyik tanya pendpt tihah jer sbb sy suka taste tihah yg brani bermain dgn warna.. so ingin jugak kan.. heee tq dear ;)



harap tihah tak rasa sy ni mcm annoyying masa tu sbb.. sy byk ckp jugak masa tu.. tihah pun sama.. first time jumpa slalunya mesti sorang2 diam.. tp duak byk2 ckp lps tu ckp laju2 hahahaha. klakar sgt.. mmg friendly betul dia.. senang sgt berkwn dgn dia..



then shopping bukan main lagi dgn Tihah,, dia pun shopping jugak hahaha.. kena racun babe.. hehe.. lps shopping Tihah ajak minum.. so ekot mana tempat dia nak pergi.. sbb sy tak tau langsung mana2 restoran kat the Curve hehe.. Dan tepat skali, taste Tihah mmg marvellous.. dia ajak minum tempat best gilerrr!!.. suka sgttt.. nanti tgk gamba ek.. mmg cantek tempat tu.. suka!



tapi sedikit sedih.. eyh tak... byk sedih sbenarnya hehe sbb masa nak borak2 dan rilek minum2 dgn Tihah.. tiba2 adek kol nak balik..  huhuhuhu.. belum apa2 lagi nak borak.. baru jer enjin nak start.. huhuhu.. xper nanti kita jumpa lagi yer.. muaxxx!! terima kaseh syg.. ;) XOXO







itu si dia Tihah yang manis dan friendly sgt.. ;)


seyes suka tempat niii.. suka aura tempat ni.. fuhh!! nak pegi lagi kat sini.. 




makan simple2 sbb masa tak cukup.. lagipun masih kenyang.. tq so much tihah..!! appreciate sgt.. wee ;)



tak byk sgt amik gamba.. ada gamba lain tp gelap so tak letak.. skrg nak tggu tihah update sbb dia byk amik gamba pakai ipad dia.. xsabar!!! weee..







27 comments:

phreak-id said...

Nama saya phreak... ;p



Terbaru >Gempa Bumi di Acheh, Malaysia Terasa Gegaran >Movie Preview - Berani Punya Budak >Kereta Terbakar di Karnival Auto Tasik Permaisuri

Elih Japahar said...

Nama saya Elih haha ^_^ so sweet...kita bila jumpa LOL :P

LiN IBRAHIM said...

Best nye.sronok jumpe kwn baru.lg2 blind date. Kalau dh dua2 suka cakap, ok la. Xde la segan sangat. Nice pic u have dear ;)

LiN IBRAHIM said...

Best nye.sronok jumpe kwn baru.lg2 blind date. Kalau dh dua2 suka cakap, ok la. Xde la segan sangat. Nice pic u have dear ;)

elyna mirsada said...

lau eva trun trengganu,kite leh jln2 sma2 gk..hehe..

Isyatilla Idris said...

btuah dia dpt jmpa eva. nnt dtg perak jumpa sy pulak. ^_^

AmirFX said...

Ingin nak jumpa ngn sidak blogger kat seberang nun.. Nway, ktk nampak ceria jak Moi.. hihi.. :p

AmirFX said...

Ingin nak jumpa ngn sidak blogger kat seberang nun.. Nway, ktk nampak ceria jak Moi.. hihi.. :p

DaYiNi said...

heheee . lawaa , dua-duaa . dah terrminat pulakk kat blog niee . hehe . newayy , thanks akk, :)) sebab sudi komen :)

Rann said...

seronok ...

cak! something yg akak baca tau. sikit jerr .. juh, tengok sini

rann-sharingiscaring.blogspot.com/2012/04/my-day-bila-public-holiday-tiba.html

Uchi kay-f @hmad said...

emm...*senyum byk dan tak terkata*

Yumida said...

bez nemu kwn sm blogger...bez jak tmpt ktk org ya..suka nangga nk kedak library ya

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hmm tak kenal tihah ni.. terjahhhhhhh

Abg Stalker said...

awk cantik seperti biasa :) tihah pun.prg kl x terasa lgsg nk jmp iz eh?tp rs nya kt johor masa korg jmp ni.

My Life's Journey said...

Waaaaaaaaaaaaaaaaaa bestnya ..kitak banyak cakap juak yunk? best ya ..ya dinamakan peramah dear ..suka tangga kitak dua ..

aman jak rupa kedai ya la yunk :)

namasayatihah said...

eva syg!! sy tak update lg...mlm ni sy update blog laju2 k dear..;D

Well...nk wat cane..kn da gtau eva awl2..sy mmg over peramah..huhu~

shopping ngan eva best..br ad semangat nk shop...lol~

byk nk story xsmpat...tkpe..nti we jupe lg bia tihah amik n anta eva k...hee~

nice meeting u syg..nti kte jupe kt twitter k...muahhhxx~

Sincerely,

Ejen tudung..<3

lisa said...

cantik la dua2 kakak tuu :D
cantik decoration dia :)

Riena Haiqal said...

bestnya dapat jumpa teman @ kenalan baru dunia internet secara real kan.. wah best best best...
baju kuning yang Eva pakai tu smart apa.. suka tengok.. :)

[sutera kasih] said...

nama saya yan hehe hai tihah :)

wahhh bestnya lok jln2 g KL..patut lmk sik nmpk :p

CikNana said...

cantik jua tempat nie...:)

teha said...

cantik nyee tempat tu !

KiKiHanakO said...

2 2 kacak mem!

nice place!

:)

ciksengeh :D said...

nie jeles nie .. nak jumpeee jugak ,, hihi ,,

HeNRieTTa JoSe said...

bestnye jumpa kawan blogger....

L@dyKichiMachiko said...

gorjesssssss!

CHU MAJORFLAVA said...

hehe..ktk 2 kdk artis..i loike.

Hanie Dew said...

jeles!!! >.< wuwuwuwuuwuwu..tak nak komen.. hahahhaa